Sunday, August 9, 2009

eiy_Da vs Pc Fair


Part Tw0

Semalam aku da tulis entry pasal Pc Fair tu kan..tp lom habis lagi ni.Hari ni, aku nk upload sikit pic la kan..tapi ni pic pink lappy aku la..(aku ke,bkn mak aku?..hahah same la tu kan..pakai duit my mom, but aku yg bantai gn wat taip blog ni...ni la my New PiNk Lappy...cute tak?..cute kan..jgn jeles sudey..hah kidding..
Ok, ni lappy brand HP Compaq...Intel Atom (der org bcakap xelok cepat rosak)..ye ke ek?..aku pon xsure la..screen 10 inci..kaler pink (mahal RM 50 dr yg besenyer sebb piNknyer pasal).Harga dia lam RM 14++.00.Ok ke korang rase?...hope ok la kan...


Tapi punyer la kedekut apek tu...mouse xbg, aku pon lupe nk tanyer..huhu..salah sape?aku ke apek tu?..

Ini plakMonitor LCD HP yang br jugak dibeli jugak..18.5 inci kecik siket dr LCD monitor Acer yang aku pakai b4 ni..tp hampes, Acernyer tu...cepat benor rosak..da sekerat xnmpk..nak xnak, kn la bl yg br...









4 comments:

  1. gegegege...
    jeles nye dgn lappy pink 2
    xpe..xpe..nsb baik lappy ein ni br lg..ni pun hutang dgn abg lg..dh keje nnt nak tukar lappy ni dgn dell kaler pink or white..lalala

    ReplyDelete
  2. huh...berdarah mata tgk lappy pink sis mcm ni..waahahaha..nsb baik lappy ku di kira baru..hajat nak ambk dell dl tp x ckup duit..ni pun guna duit abg yg kedekut..still lg hutang dgn dia

    ReplyDelete
  3. hahaha..abg yg kedekot?hahah..xpe..mn2 pon same,..lappy gak nmnyer, n still dapt layan twitter..heheh

    ReplyDelete
  4. hahaha..tau xpe..huh, mls nak ckp psl abg..sakit jiwa..sehari x bertweet, mcm org x btl je rasa nye

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang