Sunday, August 9, 2009

eiy-Da Editing

Tadi aku berborak2 sakan dengan @nzms_ein dan jugak @HancCoklatOren di Twitter, (sowy curik pic adek2 ku)hehehe.
So, banyak gak la yang kami bualkan.Tup2..masuk bab edit mengedit blog ni.kebetulan la plak, blog aku ni mmg entah hape2 dan langsung xmenarik..huh..menci tol..kikiki.Tapi bl da borak punyer borak n msk Blog my sweet sis ni http://miszgarfien.blogspot.com...wah..cantiknyer blog die...(jeles2 ni..)heheh..

So,
@nzms_ein pon bagitau la..cam ne blog die leh cantik cam tu...die bg aku link ni http://btemplates.com, bila masuk aje...wah rambang bijik mata aku xtau mana satu nak pilih ni...last2 pikir punyer pikir aku amek la theme ni..(yang korang tengok sekarang tu la)...amacam...ok tak? kalo xok..xpe arr..huhu..kalo ok komen la ek..hehehe..




5 comments:

  1. adeii sis eda..
    blushing dh ni..malu nye muka dak yg x comey ni ade dlm blog sis...
    hanc, glamor la kt pasni..wahaha

    ReplyDelete
  2. wahaha...sudah blh ye sis
    sis, im blushing rite now ni..lalala
    wah, glamer la ein dgn hanc pasni..haha..dh sweet blog sis ni..dh ok sgt laa

    ReplyDelete
  3. bl letak pic ein n hanc..br ceria my blog..hahah

    ReplyDelete
  4. wahaha....
    hbs la kami pasni sis
    borang kekosongan x di cetak lg
    hehe

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang