Thursday, September 10, 2009

eiy-Da~ am heppy?



Semalam,
090909...tarikh yg amat cantik kn...senang diingati..ramai yg cakap..kalo bukan bulan Ramadhan mestui ramai yang nak berkahwin pada tarikh ni..hehe..der gak yg cakap kalo couple, mst senang nk ingt tarikh yg keramat ni..keramat ker?..huhu..

pada aku plak, semalam...cam xder pe yg menarik atau something yg akan buat aku ingt sampai bila-bila..
menjelang petang, aku semakin boring, ngantok, saket kepala n lapo..beselah nm pon puase kan...
sedang2 enak aku bertweet n berym dengan sowang ni..
tetibe die cakap yg die akan kawen lam bulan 12 nnti...so, skang die akan agak bz nk wat persiapan untuk kawen..servay itu..ini..aku agak terkejut sebenarnyer..knp ek?..
entah lah...susahla aku nk cakap..pasaan aku time tu..adakah aku heppy? atau sebaliknyer? ya Tuhan...kau jauhilah perasaan yg bukan2 yg ade lam hati aku ni..Ya Tuhan ampunkanlah dosa aku jikalau pasaan yg aku alami ni adalah satu dosa huhu..
Aku doakan semoga mereka akn berbahagia hingga ke hari akhirat....amin...

6 comments:

  1. sis kn tabah ein...tabah dengan sume yang Allah bg pada sis...keadaan sis dan kehidupan sis..

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah, terima kasih sudi singgah blog kak hanim.

    Senegeri kita nampaknya. Sayang saya sesekali jer balik ke dungun.

    k hanim

    ReplyDelete
  3. Salam ..

    terima kasih jengah blog saya.

    Wahh.. berat sungguh dugaan perasaan yang eda tanggung. Apapun moga tabah dan sabar selalu okeh .

    Selamat menyambut Hari Raya .

    ReplyDelete
  4. sOb2~. . . cgt cedEh . .sYabO YeP SIs. . .tEne jAdik gagOh perkace cAm ite!

    ReplyDelete
  5. time kasih sume..
    TQ for kak hanim, linda n adek mintam...

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang