Saturday, September 5, 2009

2nd Day
Pagi tadik umi n abh ke Bandar KT, dorang pegi shopping frame2 nk lekat kt dinding umh aku yg kosong ni.Almaklumlah, umah br kan..masih bnyk yg xlengkap,Aku n adek2 masih syok tido..da la hujan, sejuk la tu,
berkelubong lam blanket la jawabnyer.

Tengah hari, xder pape yg nk dibuat..nk tido da puas tido pg tadik,
so pe yg aku leh wat juz bertweet,tu pon berebut ngan adek aku, die pon k gn tenet gaks.kaco tol.

Da la line mereng ngok ngek jek..jap ijo, pastu blue.huh.
Hari ni lak giliran Mok, akak abah aku jak berbuke.mkn free lg..hehe.xyah mask kn..hehe dap doh rase..kuikui.
menu berbuke hr ni, ns putih,tom yan ayam gulai, ketupat pulot + serunding n my peberet cake, kuih akok.nyum2 sedap gilows.

ketupat pulut yg best
malam ni plak adek yg study kt uitm da pon blik ngn kwn die..sunyi la aku mlm ni, adek g lg sowang bz menjahit..yer la da nk ry kn..bnyk lah tempahan tu,siap bwk mesin jht blik kg tu..hehe.
skang aku sowang2 kt ruang family, bertweet, tgk tv sambul taip blog ni..huhu.. so sunyi..














1 comment:

ce citer

Nuffnang