Wednesday, August 26, 2009

eiy-Da~Semalamnyer Hal

Bagi kengkawan kat twitter mesti der yang tertanya-tanya (ade ke?heheh) kenapa aku xon9 semalam, satu hari plak tu.kalo korang nak tau kan, semalam hari paling buruk pernah terjadi lam hidup aku ni..ceewah...xder arr...Sebenarnya aku terlupa nak settle kan bil streamyx + ngan bil TM skali.Almaklumlah...dorangkan lam satu riset, knp leh terlupe? sebb pak cik posman akan hantar bil ke dalam loker, bukan terus ke pintu.Thats way, aku salu lupe nak bayar...atau pon salu terlambat la.B4 ni tak pernah lagi terkena cam ni.Sampai du2 skali kene potong.Tenet n tepon..adudud..huru hara gak la aku semalam.Cepat2 suruh my bro amek bil tepon kat lam loker.Pastu bl bukak jek bil tu..adoyai..mmg da terlamabat untuk beberapa hari jumlah bil lam RM 250++ termasuk streamyx skali.Padan ngan muke aku kan, cuai sangat.Aku mula la cuak, gabra suh my bro g bayar cepat2...kalau boss aku tau naya jek.(sape bos eh)heheh.
So,pendapatan aku semalam mmg down gilew di sebbkan kecuaian aku yang tahap cipan tu.Yang ado juz kanak-kanak riang yang tak pose, men game kt sini.ahaha..naseb der dorank ni, kalo tak nak jek aku ttp semalam.Dok umah tido.heheh.

Hari ni, sume da ok...dah boleh gune cam bese...tapi tepon still xleh..hampess tol.Bila aku call TM..xder sape yg jawab, asek cakap...'harap maaf...perunding perkhidmatan kami akan melayan anda sebentar lagi....bla..bla..."
hampess tol..aku lmbt bayar korang potong..pastu time korang lmbt sambung..korang wat2 bz eh....nnt korang...aku,..aku..aku...haa...sabar2 bulan pose ni..heheh..

So, pengajarannya...len kali 'JANGAN CUAI DAN CEPAT NYANYUK WAHAI CIK KAK, ANDA MASIH MUDA '....hahahah

3 comments:

  1. muda2 dah nyanyuk..
    sian.. hehee

    ReplyDelete
  2. ahaha,,,jaat..bukn nyanyuk la kelupaan saje..huhu

    ReplyDelete
  3. tepon salunya mmg akan sambung lmbt sket.. dlm 3 hari tempoh berkerja.. streamyx mmg cpt jer..

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang