Thursday, August 20, 2009

eiy-Da~The Sim 3~~

Kalo korank yg follow eiy-Da lam Tweet mesti tau kan..yg aku skang ngah sibuk men game The Sim 3 ni.
Best gak la.Tapi banyak perbezaan ngan The Sim 2..Grafic yang sangat cantik,Sim nya yang lebih real,lebih banyak funtion dan lebih seronok.Tapi agak susah jugak nak kawal satu2 ni.kena banyak belajar n praktis lagi.huhu..y
ang best dorang (Sim) skang da boleh ke sekolah, jalan2 rumah kwn dengan berlari2 jek.Boleh beli kereta,basikal,boleh kesekolah.Pendek kata mmg best sesangat la.pada yang berminat tu boleh la beli DVDnyer...xpon kalo xder duit , ahahah..boleh download jek ngan Torrent...lagi best kalo men der cheat code..ahaha..(aku la tu kan)..nk tau senang jek cr kt pakcik google,xpon kt Abe Musey ko...ahahahah..






p/s : sowy la..saya xpandai nk discuss n terangkan secara detail pasal game ni..sebb saya xarif lam bab mengarang.hehe...bab men jek arif...ahahah.
Hope enjoi k...adios..

2 comments:

  1. yunk i nk jgkk tsk, klau beli cd die kn mst x bole install kecewa gilaa tsk +_______________________+

    ReplyDelete
  2. knp xboleh nk install..kn install. pastu crack kn dr cd satu copy paste ke drive yg di install (faham ke tak)./.heheh berbelit lol..

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang