Monday, August 17, 2009

eiy-Da~~Lurve aFFaiR

Bismillah...

Semalam kak Long call, dia cakap cuti sekolah next week ni die boleh balik awal dr yang sepptnyer.Sebb PTK die habis awal, so boleh la aku jumpe ngan anak2 sdare aku cepat...heheh..seronoknyer...si caca n si aqis tu.X sabar rasenyer.Caca mest makin banyak cakap n Aqis plak, k.long cakap die da boleh berjalan.wah..mst terkedek2 die jalan..heheh...

eiy-Da da ader 3 orang anak sdare, 2 anak k.long dan 1 anak k.ngah.Sumenyer gurls.
Caca (Nur Aina Batrisyia) yang pertama (ank k.long) skang umo die lam 4 tahn lebih, suke tgk cartoon nak2 Ben 10 mmg fanatik gilew ngan Ben 10 sampai xmengaku die tu gurls, die cakap caca boy la bukn gurl, sebb caca ni kan Ben 10...hahaha...baanyak cakap,banyak ragam dan manja dengan abahnyer.

caca

yang no 2 Aqis @ Nur Aina Balqis (anak kedua k.long) umo lam 1 tahun lebih.Baru jek pandai berjalan.Aqis ni muka die sebijik cam abah die..heheh..gurl jugak, tapi muka n rambut die cam lelaki.Tapi yang paling best tang mata die yg bulat-bulat dan hitam..cute sangat.ada lesung pipit cam akaknyer jugak si caca tu.Agak pendiam, kalo die menangis perlahan jek, bersin pon perlahan..sopan gitu...hehehe..tak banyak ragam,nak ngan sume org.hehe


AQis

Nayli Iman Qaisara @ panggilan manja die Sara.Anak kepada akak eiy-Da yang kedue (k.Ngah).Umo lam 8 bulan da skang ni.Sara ni, eiy-Da yang jaga die time umo die 1 buln lbh sampai umo die 6 bln.Sebb ms tu kak ngah keje, so nursry yg betul2 sesuai x jumpe lg n kesian gak kat Sara tu , die still baby xsampai hati plak nk hantar die ke nursry.sara ni seorang yang banyak ragam ms baby, suke menangis, ssh nk bg die tido n kuat minum susu.Skang bl da nakin besar, die da semakin ok...kurang ragamnyer.Nak2 skang die dh mula duduk kt nursry..suke sangat ketawa, pantang dipanggil namanyer.mst tersenyum2...heheh..sweet sangat.


sara
Dorank ni la Lurve Affair aku...sayunk dorank sume...muah..muah..


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang