Sunday, August 16, 2009

eiy-Da~~Hari Mengantok Sedunia...



Mata tengah ngantuk sesangat ni.cuba hilangkan dengan menaip entry ni.Mybe sebb semalam sampai dr kampung da lam pukul 1130 mlm.pasdahal bertolak semalam tak la lewat sangat.Ini semua gara-gara menunggu hampir 1 jam lbh dekat restoran, sebb kasteme ramai lak kat restoran tu.nak lari kt tempat laen, da order, nak tak nak terpaksa jugak la tunggu...huhu..sampai nk tertidur rasenyer.

Semalam plak, bl da sampai umh..mandi2 n terus melompat atas katil..huh..lega gilew dapat rehatkan badan yang gilew penat ni.baru jek nk lelapkan mata, tiba-tiba gigi plak wat hal...saket berdenyut-denyut.Hadoi...sampai tak tertahan aku dibuatnya.Tengok jam hanset da pukul 3.00 pagi..hadoi, gigi ni makin berdenyut-denyut...sampai aku langsung xboleh nk lelap.last2 aku bangun, berus gigi aku yang sakit ni n than kumo ngan lesterine...ingat ok la kan.erm..hampess...siot..xjadi ape pon.Still same jek sakitnyer..Aku terpakla tahan sampai ke pagi.hari ni pukul 10.00 pg br aku bangun, tp xtido lena pon.Skang bila ngah keje...mula la bijik mt ni terasa berat cam ader batu jek atas kelopak mt ni...tahan ngantok sampai kepala saket..adudud..arrgghh...tension betul aku..

p/s : sorry pada korank kalo ni entry yg sesanagt mengarut.Faham2 jek la kalo org mengantuk ni cam khayal gaks..bnyk mengarut....aarr....zzzzz...kroh..kroh...

4 comments:

  1. hik hik hik~~~ meh2 tidok di pangkuan adek mu.. cian sis tahan sakit~

    ReplyDelete
  2. adei sis eda ni...mana ade listerin kurang kan skt gigi..huhu..doc mana yg ajr sis ni..kumur2 air garam la sis

    ReplyDelete
  3. hehek..oo eh..mn la sis tau...da skt sgt..bantai jek pe yg rase boleh..hahah

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang