Wednesday, August 12, 2009

eiy-Da~Kemas~SusuN~

Kereta buat hal lagi hari ni..mmg hampes betul..aku la mule give up n aku xkan naik kete tu lagi.Kali kedua kene pas kes ni.Dah la hari ni aku nk kene mengemas n susun balik barang2 kt kedai ni.Yer la kan, 3 set pc yang aku bl kat PC fair hari da sampai petang semalam.So, hari ni la mule kan kerja..technison nak kn setting network, aku nk kn susun meja-meja..da la kedai ni sempit, perabot + meje lak banyak.

Sampai jek kat kedai tadi, aku n adek mule bergotong-royong kemas kat blakang...buang apa2 yg xnak...sapu2 sampah.penat gilew..ni plak meja br sampai.jap g aku smbg blk wat keje skang kn lyn kasteme dulu..

ok la,...jap agi aku update blk enty ni n upload pic skali k...

UPDATE!!!!


Antara pic yg sempat aku snap semlm..tp ni ms da beres menyusun..cm lom wat network lg....nk gak letak pic..sebb kalo war ebty lam blog ni kalo xder pic x best n xsonok kan..heheh...
ala..kedai kecek..cam ni...pc pon xbnyk, tp kire ok la kan...skang kn + rajin la keje..salu bukk kedai lewat jek..pe daa xde wawasan ko ni eiy-Da..hehhe (marah diri sendiri)..ok lah,.,nnt aku wat entry br k...heheh





4 comments:

ce citer

Nuffnang