Wednesday, August 19, 2009

eiy-Da~Lappy~Lampess


The Sim3

Tadik, datang keje bukan men semangat ni..sebb nk install game The Sim 3 yg br sahaja di beli oleh my bro.Dia da selamat boleh men (gn cheat code leh arr)..aku br nk isntall ni.Aku da install lam My pc kt kedai ni, tp ssh la nak men salu kn kacau daun.Yer la nama pon Server kan..setiap kali kasteme nk gn pc, aku terpaksa minimize dl..da la lambat.tup2 aku dapat idea (entah hape2) nk install game tu lam my lappy pink.Nk install bkn senang, kn gn xternel CDrom..almaklum mini lappy ktkn.Bila da selesai sume, dengan heppy tahap cipannyer aku klik PLAY~~..tp hampes..pe yg kua...Graffic card xsupport..adoyai...penat aku install..xleh men gaks.aku pon satu nk wat keje tu xtanyer pada yang arif dl kang da hampess..kecewa tahap cipan da ni.huhu..so pe kes skang?

Tu la kelemahan beli lappy mini ni..bnyk kelemahan ni..huhu..sedey2 sob,sob,...
So, pe game yg boleh aku men ni?adududu...kn gak curik2 men gn PC ni..


5 comments:

  1. hahaha..adeeii..sis ni..jgn install game byk2..nnt cepat hang..

    ReplyDelete
  2. salam... uiks.. time kje sibuk nak main game plak dia.. ish2.. (^__^)

    ReplyDelete
  3. ehehe...boring la keje ni kadang2 ahah

    ReplyDelete
  4. bkn graphic card jer.. lain2 pun kena power gak.. kalau tak nanti masa main tu lagging jer.. hehe..

    ReplyDelete
  5. tu la pasal..so..xyh beli lappy mini k..heheh..bek pakai pc jek..lg syok..kan2!!

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang