Tuesday, August 18, 2009

eiy-Da~~ Apekah??..



Ape yang aku buat se hari-hari ek.Enam hari bekerja, 8-9 jam satu hari...huhu...ramai yg tanyer..xboring ke asek ngadap komputer jek ni?adududu da keje cam ni kan..xkan nak menghadap dinding plak.der gak tanyer..pe la yg best + syok sangat dok ngadap pc dr pagi sampai petang ni..Best pe kan..macam-macam boleh buat.Bagi orang yang tak tahu a.k.a malas nk amek tau mmg la bagi dorang xbest, boring, bohsan..bek tido..kuikui..pe kes kan...kalo.

Dolu, mmg la eiy-Da pon rase boring gak...bl da hari2 on9..hari bukk bende yg same kan.Tapi lepas lama2 tu, datang minat n rase nk blajar n tau lbh bnyk bende kan.(nm pon tokey cc kan)..kalo xtau, nnt malu la kat kasteme .so, skang da xder erti boring bila beron9..heheh..macam2 boleh di buat :


ber tweet sambil berchating

Time kasih pada @anarmnetwork kerana membantu eiy-Da mengpaste kan pic yg di print screen kt di cn...TQ2!!!

Ini yg dikatakan sebagi menambah ilmu di internet...ahaha..leh dapat ramai kawan, banyk ilmu dan yg penting kita nak belajar..


kenapa blur jek?

So, yang suke sangat tanya soklan cam tu..da la k, lebih baik kalo korank join aku ni..lagi bagus.Meh2 penuh kan cc aku...ahahahah


2 comments:

  1. Salam eiy-Da..

    eheh. besh pe kan duk ngadap pc,
    duk luar pun mcm2 pnykit la ni:p

    ReplyDelete
  2. tau xpe....hehehe..mmg best sesangt..sehari xngadap pc rase x best jek hidup ni..ahaha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang