Monday, August 24, 2009

eiy-Da~Di Malam Hari

Sekarang da pon pukul 11.50 malam.Actually b4 ni xpernah la taip blog malam2 cam ni.Salu tengok movie tak pon tido..ahaha.tapi hari ni, seb bek sebb dapat borrow my bro inlawnyer broadband, so dapat la ber blog and bertweet.sambil makan,,heheh ni kuih


custard caramel
Line tenet punyer la lembab malam ni..tadik nak masuk twitter pon xdapat asek over capacity jek.,Skang bile da dapt celah, slow plak update msgnyer..adudud,,,time ni la nk wat bengap line tenet ni...Sebenarnyer aku ngah pk ni..pe baju yg aku nak pakai g keje esok?rasenyer da habis pusing da baju2 lam lemari tu...tadik da pakai bj kurung...mls nk pakai baju kurung salu..ssh tol nk bergerak kesana sini..silap2 nk jek tertunggeng tergolek aku.da la jalan sketnyer ganas aku ni.eheheh...salu last minit br tau nk pakai bj pe.salu mmg xder perancangan pon..nk keje pas make over eh silap, make up..br sambar jek mn bj yang berkenan.Pastu sarung selendang/ shawl yg da sedia di iron.

Ok lah..tenet pon da makin bengap..cau ulumla..sok bile da mask keje update balik k..adios....salamzz..

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. awok wei,sdapnyer puding caramel 2..salam perkenalan dari sy..org kemaman ker?

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang