Sunday, August 23, 2009

eiy-Da~alamak ai..

Cuba Korank tengok kat bawah ni:

kik pada gambar untuk lebih jelas

Actually aku saje jek tekan kt nuffnung tu.. aku bukan tau pon cara2 nk aktifkan or pe kegunaan nuffnung ni. But dengan adanyer blog -blog yang banyak membantu, aku pun try la bina satu blog dengan mendaftar iklan dengan nuffnung...huhu
walopon br dapat ciconet cam tu kan...tapi ok la...
sekurang2nyer aku da mula rase heppy n yakin ..eheh

pada korang...jangan la lupe untuk klik kt iklan aku tu ek...sumbangan anada amat dihargai...ahahaha..
walalweiiiss...

2 comments:

ce citer

Nuffnang