Monday, September 28, 2009

eiy-Da~ Ya Tuhan...


Rase cam baru tersedar dr mimpi buruk!!..
arrggg...kenapa ngan aku ni ek..?..
tetibe terasa diri ni keseorangan, lonely teramat...
baru tersedar yang aku xder kawan...i meant..kwn sejati..kwan yang boleh share anything.. everything
kawan yang aku ader juz kwn untuk sms...untuk suke2..ketawa pada jangka waktu yg singkat..
pastu..dorank akan lupekan kewujudan aku.
hari sabtu lepas..aku keje sorang2..tp upenyer2...yg len pegi berseronok, beraya tanpa aku...tanpa mengajak aku..yg dorang mengaku as a friends?..aku mmg kecewa n sedey sesangat..terasa hati ngan pe yg dorang wat.
mybe bg dorank, aku tk pentng..nak2 kedaan aku yg cam ni...memalukan dorang kot.
aku x suke nk fikir2 negatif ni..tp..hati aku cukup terasa....aku terasa sangat..
Ya Tuhan...kuatkan lah hati aku ni..
aku redha ngan ape yg Engkau kurniakan pada aku..aku terima segalanya...Amin...huhu

4 comments:

  1. sis....if ein jd sis..ein rasa ein lbh happy kot...ein x perlukan org / kwn mcm 2...suma 2 talam yg berlapis2...selfish...xyah la sis nak sedih sbb kwn yg mcm 2...tp sis kena igt...pasni, jgn layan diorg sgt..ckup skali org wat kt mcm 2...


    **maaf..ein emo ckit klo ade org mcm 2..sbb ein dh slalu sgt kena

    ReplyDelete
  2. entah la ein...sis mmg terasa sgt..dorank kalo nk wat pape..nk g memane..xpenh nk ajk sis...skang sis da faham ein..

    ReplyDelete
  3. abaikan je mereka 2 sis...kwn mcm 2, xleh pkai lgsg...ignore je mereka pasni...

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang