Thursday, July 7, 2011

Tweetup 03 July 2011

Bismillah...

Memula nk luah pasaan dulu...korang tau tak?? da seminggu tau Streamix buat hal...dan seminggu jugak lah perniagaan aku tak jalan...huhuhu sadis giler rase weh...tak ada pendapatan untuk seminggu yg kadang2 leh mencecah 5rat la jugak paling2 koman..wooooooooooo..hari ni alhamdulillah..dah boleh pun guna.Dah call TM corp..dorang cakap ade 50 line yg prob dan sedang di fix..adeii,..dugaan betol.. T.T

Sebenarnya nak cerita last week aku ngan 2 adek ke puchong.sesaja la nak jengjalan kat umah kak ngah...naik bas dari kemaman ni lam kol 12, and sampai sana dalam pukul 7 dah kot.jalan jem..lambat la kan.Esok tu, hari jumaat...lepas sarapan...siap-siap hantar my nepiew ke nursery, kami naik LRT dari Kelana Jaya ke Masjid Jamek.OK..pestime aku g masjid jamek ni....huhu jakun tak?? ekekek...jalan2..cuci mata...melabur duit..hahaha sempat la rembat beberapa helai shawls cantik2 n murah2 handbag, brooch, macam2 lagi lah..pehh syiok ok....akan kesana lg tahun depan..ekekek...

Hari sabtu, kitorang ke ioi mall puchong..jalan2..shopping la jugak skit..heee makan2 dekat Nando's (pestime gak ni) jakun kuasa dua.. >.<' .lepas tu balik umah..siap-siap ke Moriib pulak..sebb my bro inlaw keje sana...so sesaja lah g....perjalanan dalam sejam setengah jugak lah....penat wehh badan..pehhh full jadual ok...sesaat pon tak nak rugi..heee...sampai dekat Morib da malam...dalam kol 8 kot...makan2...lepak..n tido sana....kroh2...

Esoknyer..Ahad 3 July 2011 (siap bg hr ngan tarikh tu) bangun pepagi awal gile...mata memang xnak bukak lagi time tu...tapi oleh sebab dah janji setia nk jumpa ngan my twitter friends dekat kg.baru..aku gagahkan jua...ceewah...dah la air kat morib tu sejuk nak mamtik...sampai ke tulang terasa..peh...redha jek la...lepas sarapan...terus bertolak ke Kelana Jaya. Sampai dalam kol 11 cam tu la...beli tiket terus ke kg.Baru...stop dekat KL Sentral tunggu Annahl, Yash ngan Fakri...Lepas tu terus gerak ke Kg. Baru..Aisyah naik dekat Masjid Jamek..sampai kg Baru tunggu si Afnie pulak..Lepak2 makan2...borak2..walopon aku ni cam ade lg pasaan segan malu yg memang tak boleh nak elak dah.-.-'...tapi aku gagahi jugak...wekkk hahaha..Lepas makan2...lepaking dekat KLCC pulak...sambil tunggu encik katakbiru...heeee...ambik gambar..posing2...gulem2..hee...seronok sangat..dengan telatah dorang yang giler2 neh..tapi..tapi..am so sorry lah yer geng kalau aku macam xberapa nak sporting sangat..adeiii xtaulah knp..hohoho...dah memang sejak azali cam ni kot..hahahh...dan sorry sebb siap bawak2 my sista teman.heeeeen aku tau aku salu ngan dorang jek..ekekek

Last nak cakap..Thanks a lot buat korang semua tau...Yash, Afnie, Aisyah, katakbiru,Annahl dan jugak fakri sebab korang sudi jumpa ngan kak eiyda ni..walopon kan..huhuhu..sayang korang sesangat...muah3....TQ yash perfume tu...TQ annahl...belanja mcflurry , TQ fakri blanje tiket train ke KLCC..hahahh TQ Afnie ngan Aisyah sebab berjaya angkat aku...ngee dan TQ katakbiru sebab jd photographer...hahahah.. (nak gambar!!)..perasan tak baju kita same2 merah?? haha *tetiba*

InsyaAllah..ada rezeki kita jumpa lagi ok....

Layan jek la gambar yg ade ni..sebb full punya belom dapat..huhuhu..

Dekat KL Sentral with my adek2 dari kiri: Yash Fakri, echah (adek aku), Aku, Tik (Adek aku), AnnahlTunggu Afnie ;p

yang baju merah tu en.katakbiru a.k.a erwan

Me with Afnie n Aisyah

nak kenal ngan dorang? leh follow dekat twitter ok...

@stoberycoklat

@yashygsempoi

@katakbiru

@Afnie_lan

@cikjuliet

@abeannahl

@mohd_fakri


OK bai....

2 comments:

ce citer

Nuffnang