Tuesday, June 21, 2011

Happy Birthday Abah & kak Long

Bismillah...

ha..today My Abah dan my sista Kak Long punya birthday. Dorang berkongsi hari lahir yang sama...pehh berturu-turut kot bulan ni, memula besday ummi, hari persaraan umi, lepas tu hari bapa n hari ni Besday abah ngan kak long pulak. Bulan JUN yang penuh dengan celebration.Tapi satu pun xcelebrat lagi kecuali Hari bapa yang dh di celeb terlebih awal.besday ummi, besday abah, hari bapa akan kitorang celeb sama2 nanti.Tunggu my sis ta cuti dulu.reramai baru seronok kan.

Pada Abah, Happy Birthday yang ke 59 tahun, tapi seriusly abah tak nampak pun macam 59 tahun ok..macam 39 jek..ooalalalal *bodek ;p. Semoga Abah panjang umur, di beri kesihatan yang baik,muda sentiasa dan dilindungi oleh Allah sentiasa ...Amin..amin Ya Rabbal Alamin....

Buat my dearest sista kak long, heppy besday weh...yang ke 32 ok! dah tua...weeeeeeeeeee tapi tapi kak long still nampak macam umur 20 ok. *muntah...hahahha...yer lah, ingat tak masa kak long pg klinik hari tu, doc tanya, awak dah kawen ke...nampak macam tak kawen lagi..nampak macam still belajarr..arr arrr...weekkk muntah lagi.bhahahah.....Semoga panjang umur, menten muda dan cepat arr preg lagi weh...aku nak anak buah baru...boleh?? hak3..

Buat kedua2 insan yang sambut besdaya hari ni 21 Jun 2011, i Love u All very much ok!!..muah..muahhhhh



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang