Friday, May 20, 2011

OST Dalam Mihrab Cinta - Bunga-bunga Cinta

Bismillah...

Hai..salam Jumaat semua...hari ni cam terasa rajin pulak nak mengupdate belog kat rumah.heee yer lah sebab broadband Digi i ni macam baik lah pula kan... HSDPA jek ha dari semalam...heee siap boleh mengdownload bagai lagi. Selama ni, i guna asek2 nyala Hijau jek...slowww wehh...twitter ngan facebook jek boleh bukak? nak download? pehhh mekasih jek la haraaammmm xleh.huhuhu

Just nak share satu lagu ni jek..OST dari Filem Indonesia Dalam Mihrab Cinta.Lakonan mantap Dude dan Asmirandah. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal filem ni boleh la Google yer.heee..nak d.load pon dah boleh rasanya.I pun belom tengok lagi Filem ni, mesti setanding dengan Filem Ayat-ayat Cinta kot.....

Ok meh dengar lagu Bunga-bunga Cinta nyanyian Dude dan Asmirandah ni.Best tahu...cuba hayati bait-bait liriknya..huhuhu jatuh Cinta terus ok hee..




Dude Feat Asmirandah – Bunga-bunga Cinta [OST Dalam Mihrab Cinta]

Asmirandah:
Tak pernah terlintas di benakku
Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah

Dude:
Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Asmirandah & Dude:
Bunga-bunga cinta indah bersemi
Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta

Dude:
Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Asmirandah & Dude:
Bunga-bunga cinta indah bersemi
Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta

Asmirandah & Dude:
Tak pernah terlintas di benakku
Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah

Asmirandah & Dude:
Memboncah di hati
Harapan dan suci
Dalam mihrab cinta



Ok bai...

Nota Comel : Sepandai-pandai
katak melompat, akhirnya
mati dipenyek kereta jugak... >.<'



2 comments:

  1. Asmirandah ni yang pelakon tu ker? ke memang ada penyanyi nama asmirandah wei?

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang