Saturday, May 14, 2011

Shopping bersama adik-adik


Bismillah...

Salam sabtu semua...hari ni...cam xder mood pulak..entah kenapa..kadang2 rasa diri ni sangat terpinggir...jauh dari semua orang..huhuhu alah..jgn nk layan sangat perasaan yang bebukan tu eiyda wehh......PMs lettew..hohohoho *alasan yg selalu org cakap*

Semalam dengan baik hatinya my lil sis Echah tu bawak kami...i ngan sorang lagi adek Tik, jengjalan..shopping habiskan duit..heee..xpe..adek i tu pantang ajak..janji 100% i support..dia tolong drive jek.heee..kalau tak susah jugak i kemana-mana kalau tak harapkan dia...

Semalam ke Mesra Mall..macam2 kitorang buat..tp wayang ngan karok xdapek..sebab full beb! fuhhhh xpe la, xder pekdah gak kan semua tu.Baik duit tu i buat shopping...habis semua kedai dalam MM tu i masuk heeee beli itu ini...lepas penat...baru kitorang g makan dekat Secret Recipe.. pastu sambung shopping lagi...sangt seronok..walopon pokai dah lepas tu heee

ini Echah My Driver heee

Itu lah kami 3 dara heeeee kemana2 wajib lah bertiga...sementara my lil sis ni tak kawen lg..ececeh..stady pon lom habis kan..yer lah, nanti kalau lagi 3-4 tahun kalau dia da kawen..pehh mesti i sedih sebab xdapat arr nak berhoyeh2 cam ni lagi..

Ini Tik..peneman setia

Kalau UOls nak tau la kan... i ni mana lah ada kawan..huhuh kawan2 zaman sekolah semua dah kawen..kawan2 lam tenet semua jauh2...hurmmm..esokey..xpe...ada adek2 pon i da cukup2 bersyukur..bagi i, lebih baik jalan kemana2 ngan adek beradik...dorang da biasa dengan i ni..Kalau dengan orang lain tu macam segan la skit kot...dorang bukan biasa dengan i ni.hhuuhuhu..i ni bukan macam org lain..-.-...

Dah la nk stop menaip...xder mood sangat neh...huhuhu

k bai.

Nota Comot : kekadang xleh nk elak pasaan

rendah diri ni -.-


1 comment:

  1. cantik adik2 kau. kemain bershopping ek korang.hahahaha!! aku arini merayap.adoi.serious penat dah ni tapi hutang bayar komen dulu. hahahaha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang