Wednesday, April 13, 2011

yeay!! da sampai pun.

Bismillah....

ha...hari ni xnak cakap banyak..eh bukan cakap taip banyak2..cuma nak share ngan uOls, pasal barang yang aii beli dengan satu blog ni. Dekat blog ni haa http://adzrazali-blogshop.blogspot.com.

ha..nak tau apa yang aii beli..ni haaa....

Yang paling nak mesti la owls necklace tu kan...sangat berpuas hati..cantik dan aii sangat suka.heee.. Dan yang paling penting, ikut nasihat dari kengkawan dekat twitter, dorang cakap kalau nak beli kena hati-hati.takut kena tipu.Sebab ada yang jual owl necklace sampai RM30-40 pehh mahal tu.Ni ai beli RM 10 jek ok..pada uOls pun kalau terasa nak beli kena hati-hati.kena pandai cari dan banyakkan bertanya.Yer la nak shopping dalam internet ni bukan semua boleh percaya kan.Pilih barang yang berkualiti, harga yang berpatutan.dan yakin boleh dipercayai.

Selain dari owl necklacea ader jugak beli yang lain tu ha..tgk la yer...dan semua-semua tu cuma RM 20++ jek..heee..Pada uOls yang sukakan benda2 retro, vantage cam ni..leh la usha kat blogshop tu yer.I menag suka mengumpul benda macam ni yer.baru remaja.hahahha tak sedar diri yang dah pun tua.Eh bukan TUA tapi DEWASA. -_-

Dan tadaaa...inilah ghupeyenye bila aii pakai heeeeeee..ambek gambar sekerat jek..sebab nak tunjuk rantai tu, bukan nak tunjuk aii..;p

k lah bai.


Nota comey: rasa heppy bila

ape yg diinginkan tercapai..

4 comments:

  1. murahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T________T i ada beli satu necklace tau harga dia rm17 skali postage tp beli dgn blogshop ni br rm13 :((

    ReplyDelete
  2. thanks dear, kurang lebih sori ye.. =P

    ReplyDelete
  3. waaaa nafsu aku nak shopping online makin membuak2 skang ni

    ReplyDelete
  4. liyana : haa murah kn...heeee

    Rozana : welcome dear....esokey..

    Teah : kan..same la cam aku weh....heee

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang