Sunday, April 3, 2011

saya ada blog baru uOlss..

Bismillah...

Hari dengan rasa happynyer aii telah pun merasmikan satu blog baru.Blog resepi yang di beri nama Yum-Yum,Nyummy.heee entah pape lah pulak nama blog tu heee.URL dia pulak

Actually dah agak lama bercita-cita nak buat blog resepi ni.Bukan pa, saja2 la kan nak share sedikit sebnayak resepi2 yang i pernah masak.nak kata i ni terer masak tu idok la yer.Sikit-sikit tu boleh la..yang simple2 tu i terer la.yang segera2, western2.heee..Lagi pun rasa cam berserabut bila satu blog ni bercampur aduk dengan isu2 peribadi, semasa, resepi kan.So, dengan semangatnya tadik dah pun buat satu blog kahs untuk mengumpulkan resepi2.

So pada uOls yang ada resepi2 best, mudah dan sedap tu jangan lupa share2 dengan i ok.Boleh jek emel atau DM kat Twitter ke..ok..heee


Okbai..


Nota Comel : skang dh der 3 blog hee



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang