Saturday, April 2, 2011

Ron 97 naik lagi 20 sen-1 April 2011

Bismillah...

Ha...semalam der baca kat twitter yang minyak Ron97 naik lagi 20 sen. kalau tak silap, 4 Januari hari tu dah naik 10 sen. Ni naik lagi..ayoyoyo... Lepas tu aii bagitau lah abah

pic dari goole image

Aii : Abah, minyak naik plak bah oii..ron97 naik lagi 20 sen! (semangt ni aii bercerita uOlss)

Abah : haish..yeke? mana tau?

Aii : Ala..orang baca dekat twitter tadi (berita terbaru selalu dtg dr twitter)

Abah : eh..tak kan lah...kang baru jek naik hari tu...xder la naik2 lagi tu..skang kan harga dia dah RM 2 hengget lebih (muka seriyes)

Aii : eh..tak tau lak pulak orang, tapi rase2 macam naik jek bah..dah jadi RM 2.70.

Abah : huh..padan gitu jek... frust jek suara abahku..

Ha..tup2 hari ni mang da sah2 la kan minyak naik harga lagi yeay!!!!! kaya lah tokei stesen minyakkk!!! -.- lepas ni naik la lagi yer...suka tau bila minyak naik ..i like! *mata tengok atas, tangan kat dada* =.='

Yer la kan, aii hari2 datang kerja ngan kereta...dan aii lah yang isi minyaknyer, waluapun yang drive tu my bro. seminggu dah serat lebih kot miyak, tu pun jimat-jimat. balik keje..pegi keje..yang lain2, kalau adek i nk g memane..ha..pandai2 lah kau isi minyak yer...

Kalau asek naik jek kan...lama2 jalan kaki lah kita kan....=.=


Nota comel: selalu gunakan alasan yang same BORING!



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang