Monday, April 11, 2011

Drama Trilogi Cinta Episod Akhir & Lagu Lafazkanlah.

Bismillah...

Siapa kat sini yang tengok Drama Trilogi Cinta kat tv1 tu?? angkat tangan macam saye...hehehehhe...

Pada uOls yang memang mengikuti drama tu kan, mesti dah tahu yang semalam dah last episod kan.Semangat gilelah aii ni dok depan tv..tak berganjak2.iklan pon layan..remote control ada kat tangan.hahaha..sampai tak tweet langsung...baru ingat nak sepam duapam dekat Twitter.Tapi tak jadi lah.Selamat korang ok ;p

Memang macam suspend juga arr kan bila Norjinah tetiba macam gila meroyan..ingatkan dia lumpuh, tapi rupa-rupanya dia nak raasa apa yang bekas isteri Razif rasa dulu (apa lak namanya, lupa pulak).Thats way lah dia dok atas wilcha tu...dah macam usop wilcha..hahaha.;p

Ok la kan..ending dia walauapun ada yang tak berapa suka, tapi aii suka.Ala...dah boleh fikir sendiri kot macam mana kan.gee dengan Razif hidup bahagia, Seha dengan Badrul pun. Seha bersalin, si Shahrul tu meninggal...insaf jugak si shahrul yang jahat tu..huhuhu TAMAT...

And than, hari ni bari aii jumpa lagu yang aii nak sangat2 tu..ades..tak pe lah, walaupun drama Trilogi Cinta da pun tamat.I dapat jugak lagu tu.Best ok... nah tengopk lagu best ni

video

Ini video dia yang aii jumpa dekat facebook pagi tadi...ada lagu dan lirik dia skali heeee

Lafazkanlah : Rahayudean





Oklah....hari akan di drama baru...pe ek tajuk dia? lupa dah...cinta sufi? ke pe? huhuhuh.hope bestlah jugak.heee

okbai
Nota comey: memang suka
drama2 arahan dan terbitan
Rosyam Nor..TERbaik...


2 comments:

  1. saya tengok~ salmi nama bini first tuh. heheh

    ReplyDelete
  2. waaa...............tak tengok pun..

    sbb malam jer letih..malam jer letih...
    bakan time ngandung jer...rasanay tiap2 hari kot.....hahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang