Wednesday, April 6, 2011

Hari Bertuah : Alhamdulillah...Rezeki Dari Allah..

Bismillah....

Ada 3 perkara nak citer n i hehehe...semlam punya cerita lah kan....

First, semalam bila online ade lah bukak blog cikmin ni, ala, cikmin yang aii beli macaron sedap tu kan heee.. lepas tu tengok entry terbaru dia pasal cabutan bertuah tu...lepas baca-baca tu..eh2...cam ku kenal no2 tu kan..macam no.hp aii gitu, tapi kengkonon buat2 macam blurr...hahahhaah...siap tanya cikmin, tu no hp saya ek akak ek..? POYO ok..hahhaa n kakmin say YES! sayang...hahahah suke2....bertuah jugak aii ni kan..*kelip2mata

Second pulak... Alhamdulillah...br jek hari tu aii merungut dekat dekyash yang akaun Churp2 aii tak gak cukup2 nak cashout.huhuhu..Semalam i bukak Gmail, terpandang lah emel dari Churp2 ni..memula cam malas nak buka sebab mesti tak cukup2 gak nk cashout.Tapi aii bukak arr jugak dan..tengok2..taadaaaa...dah leh cashout arr RM 101.14 sen.heee ok am so happy..yerlah dah dekat setahun tau aii tunggu hasil dari churp2 ni

kalau tak nmpak..klik de picca yer hee

Dan yang 3rd...yang last lah kiranyer kan....semalam bukak loker kat my cc ni..Biasa la bil2 telefon,. strimix, letrik. tapi memang xada pun,tapi ada satu sampul putih .Alamat cc aii..and than nama kat situ just eiyDa Mohd..aik2..belek2 tengok..eh2 dari foursquare arr..ahah!! baru teringat, aii ade claim sticker untuk Mayor kedai aii ni..yeay!! dapat arr...cam si Paan dapat tu hari kan..heeee yippi..suka2...;p

Pada Uols yang nak claim jugak, tery la tengok dekat akaun foursqure korang yer...tapi dengan syarat uols mesti MAYOR dekat mana2...xsure la semua boleh ke tak...huhuhu

ni sampul dia

ni sticker tu

Ha.. tu je la 3 perkara best yang berlaku kat aii semlam..Alhamdulillah..rezeki bulan April kot kan..Syukur Ke Hadrat Ilahi..Amin...nak tunggu duit dari incik NN la pulak..tak tau la kan bila leh cashout tu huuuu....

* ai da jumpa lah, blog shop yang jual owl necklace idaman tu. hee murah lak tu..and bukan tu jek tau, banyak lagi aksesori2 yang cantik2..n MURAH! i like!! nak tau jugak? tgk sini heee

OKbai..

Nota comel: rezeki tu datang dari Allah..

so jangan lupa mengucap syukur padaNya..

5 comments:

  1. wah3.. memang bertuah.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. wah best.x pernah cashout churp2

    ReplyDelete
  3. camne nak claim sticker tu sis...ajar ein sis

    ReplyDelete
  4. azizwan : hee mekasihh...

    Putera tikus : try la...mudah jek hee

    ain: ain tgk dekat web 4sq tu der cara dia..

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang