Saturday, April 16, 2011

Bila diorang ke Cameron...

Bismillah...

Hari ni macam jeles sesangat arr kat diorang, diorang, diorang dan diorang, diorang tuh haaa.......Nak tau sape diorang2 tu?? g lah tengok kat sini ha..

Diorang gi cameron...kalau ikutkan hati dan perasaan yang membuak2..memang nak ikut sesangat dorang. Tapi oleh kerana jarak negeri yang agak jauh..dan ke konfem-an yang umi and abah tak bagi punyer..i redha jek lahh..huwaaaaaaaaaa :'(

Tapi kan..dorang dorang tu leh pulak la kan tweet2..sakan ngan pic2 yang buat i +4000000000 kali jeles..hohohoh,..

uOls tengok pe yg dorang twitpic ni...POYO kan..kan..HAHAHHA..

ini paan koya Bruno Marikh heee

Ni pic dari afnie..sodap cake tuh >.<'

Stoberycoklat!! -_-

Tak pe2..janji dorang selamat sampai..dan selamat l;ah balik nanti yer...n TQ sebab korang tak lupa aku kat sini *okperasan. HAHAHHAA. Actually dah pernah pergi cameron ni ngan family, kalau tak salah 2 tahun lepas.huhuhu tapi kan..mang SUMPAH best lag cameron ni..NAK GI LAGI!!!!!..

ok bai..

*motep (ayat annahl) entry? sesaje gewdiks hahaha -___-

5 comments:

  1. huhu..jelles gak dengan diorg...kang best kalau dpt buat or pegi memana mcm diorg..xpe la, redha je la.. :(

    ReplyDelete
  2. hahaha ada afnie bgtau td. dekat je cameron tu :p

    ReplyDelete
  3. lme xpegi cameron jgk. huhhhh. genting bru2 ni ade la. hehe

    ReplyDelete
  4. neyra, memang ingat nak singgah utp ke ape ntah tmpt ko tu. tapi tak sempat. next time bebeh.

    ReplyDelete
  5. last year aku pergi cameron tapi tak sejuk pun.tak best dah.tapi,aman damailah kat sane.best ar part tuh!!hahahaha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang