Tuesday, May 24, 2011

Berangan

Bismillah...

Angan-angan..korang mesti pernah berangan-angan kan...angtan -angan yang belum pasti menjadi kenyataan.tapi kalau angan-angan tu mampu dan tak mustahil untuk dicapai, rasanya tak ada masalah pun.

Now, actually i tengah berangan-angan nak beli IPAD..

tak kisah la 1 ke 2.janji Ipad..heee bila masuk website Apple, peehhh bersinar rasa biji mata ni a... O-O..IPAD, IPHONE,IPOD,MACBOOK..peehhh...tapi tu semua maybe hanyalah angan-angan jek. Sebab kalau ikutkan kemampuan *belek2bukubank/purse* ermm..macam,..errrr..mampu jek nak rembat sebijik.....hee tapi..bila di fikir secara BIJAK PANDAI, hahah..rasa cam tapayah lah..agak membazir disitu.banyak lagi keperluan lain yang perlu difikirkan ni..hohoho..itu dinamakan sebagai NAFSU jek..KEHENDAK dan bukan KEPERLUAN...

Seriusly cakap kan, gadget yang i ada sekarang ni just sebijik SE Satio dan Sebijik MP3 player yang pe entah punyer brand tu...huhuhu..my Digital Camera, Nikon dah jahanam...adek i lah, pinjam pastu jatuh kan..rosak dia punya lense..huhuhuu..:'(.

Sekarang memang bercita-cita tinggi la nk menambahkan gadget...nak beli ipod shuffle

dulu lah...*bajet wat masa sekarang...lepas tu kalau lah kan..nak beli Digital camera baru...nk beli Dslr macam xberapa suka sangt besar gedabak hoi..lepastu bukan tau sangat nk guna..pinjam my lil bro punya dah la..heee...kalau ade rezeki tersepak ke kan...(berangan lagi) baru fikir nak beli IPAD tu...henpon dah tak perlu tuka kot My miss satio is still elok sesangat lagi...wooo..

Ok lah tu jek nak cerita.....angan-angan mat jenin ek? ahhahah

k bai..


Nota comey: semoga menjadi kenyataan


5 comments:

  1. isshh...nak ipad gak..tp bila tgk harga, gulp...telan air liur je la...

    ReplyDelete
  2. Heheheheheh!

    t l0lly kaya, l0lly bg ipad kat kamu eh ? HAHHAAHA

    ReplyDelete
  3. ein : hahha kn..mahal kott

    Lolly: ok..beb! ..i tunggu tahuu..cepatlahh u kaya...hahahha

    ReplyDelete
  4. ipad tu semorang nak hoi!!!! aku nak tp tak mampu lagilah.hehehe.nasib baik aku bukan jenis ikut trend sangat2. maybe sebab aku dah ada lappy, hp pun boleh je buat semuanya even limited sket tp oklah...

    ReplyDelete
  5. Saya kalo boleh nak beli iPad 2...pasal boleh bawa pergi ke mana2...tablet ganti laptop...

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang