Monday, June 6, 2011

Wedding day!

Bismillah...

Demam pulak wehh...

dah 2 hari ni demam, batuk, selsema huhuhu sangat la tak selesa...T-T....lepas tu bz pula dengan majlis-majlis kahwin..my kazen..ramai pula my kazen yang kawen tahun ni...penat la jugak kesana-sini..tapi serokok..dapat makan2 free...tapi..tu la..xder selera sangat nak makan banyak-banyak.Dengan cuaca yang tak menentunya lagi.Kejap hujan..pastu panas giler..huhuhu..

First i pergi wedding my kazen dekat kuantan nun...dari hari jumaat tu akad nikah, sabtu majlis kawen, ahad sam,but menantu..Alhamdulillah..semua berjalan dengan lancar..walopon tengok2 macam terlebih bajet la pulak kan...banyak goodies bag yang tak habis..huhu beselah anak first..xleh ak bajet bebetul lagi berapa ramai yang datang.

Along a.k.a Lira

Hari rabu lepas pula, balik kampung, kakak sepupu n ak kawen..hari khamis tu.meriah la jugak...walopon cuaca tak menentu..hujan..pastu panas...ramai kot tetamu yang datang..kat kg kan...semanagt kunjung mengunjung ni lebih terserlah..tak macam kat bandar..Syukur juga, majlis berjalan dengan lancar...

kak Dah

wassalammm...

3 comments:

  1. eh henfon kat atas tu macam fon saya la.. huhu

    ReplyDelete
  2. aku tak tengok gambo pengantin tapi aku tengok gambo hp mahal tuh!!bahahahaha

    ReplyDelete
  3. Salam kenal.
    Ni dah jadi musim-musim wedding sekarang ni kan?
    Mesti ramai lagi yang nak kahwin minggu ni.

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang