Saturday, June 16, 2012

Konsert Amal

Bismillah..
 
Kisah semalam,

Oleh sebab semalam hari jumaat dan hari burcuti kepada semua adek beradikku yang berkerja dan juga yang berseolah, so umi membuat satu pla mengejut iaitu sesi mengecat rumah! yeay!! kenapa yeay? sebab aku tak terlibat didalam perkara ini. hahahah..
Adek2 ku Nuar, ecah dan ali yang terlinbar.. cat dekat ruang tamu dan jugak bilik along.. warna apa?? kekuningan.. heeee..kejeku adalah mensettlekan Anak2 blus...

Lepas petang tu semua da settle, malam aku ecah ngan umi ke konsert amal dekat Dewan Berlian, dewan MPK.. ada tiket amal ni dari adekkku ecah, bos dia bagi... umi lak  dapat dari kawan dia, rezeki hari jadi umi kot kan. hee oh neway 15 JUN, semalam merupakan besday my ummi yang ke 57 tahun. Happy birthday ummi, semoga sehat sokmo, panjang umur.. sayang umi sokmo2.. memuahhhh.. tapi tak celebrate lagi. plan nak wat sekali ngan Father's day dan jugak birthday Abah 21 Jun ni.. InsyaAllah semoga planning berjalan lancar...

Malam tu pergi lam kol 8 lebih.. best gak laaa dapat tghk konsert amal yang bercirikan keislaman cam ni. nak2 aku mmg minat la ngan kumpulan Hijjaz ni.. nak2 ngan vokalis dia si Munif Ahmad tuu adore giler ngan suara dia yang merdu tu.. huhuhu..

hijjazzz (gambar blurr ipad kualiti yg x berkualiti)

Iwan pon best.. kenal Iwan? ala yang dulu penyanyi dandut tu... memori daun pisang? ingat? haa dialah.. bestt woo suara dia.. lagu2 dia pon best. Swekarang dia da berubah... ke islamik.. Alhamdulillah... Manusia mmg perlukan perubah yang ke arah yang baikk. kan..



 Iwan


Dalam kol 12 jugak laa balik.. penat lapo semua ada,.. sempat lagilah melantak nasi ngan ecah, nasib baik arr ada lg nasi kat umah.. hahaha lepastu layan tv jap.. masuk tido,. tapii aku xlena tido.. kebenda yang aku fikir pun aku tak pastui.. grrrr..Verangan mungkin... erggggg Vangang lah...

 motep gambo? tunjuk UAI sebb xdapat g semalam -..-

hari ni keje kepala ting tong tahan ngantukk.. ZZZzzzzzzzzzzzzz
Kbaii

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang