Thursday, November 29, 2012

Anak Buah Baru

Bismillah...

Syukur Kehadrat Ilahi, diatas kurniaannya. Alhamdulillah pada hari Sabtu, jam 8 malam kak Ngah aku da selamat melahirkan seorang Puteri seberat 3kg.

 Baby Qalesya first Day






Walaupun agak awal dari due dfate yang asal, tapi semuanya berjalan dengan lancar. baby pun sihat dan comel. Tak lama lagi gilioran Kak long pulak, tak lama dah ni tunggu masa jek, walapaun Along cakap doc bg due 17 Dis, tapi along kata biasanya dia akan bersalin 2 weeks lebih awal dari tarikh due. So memang dah lama lagi la kan. Sekarang nenek Mi lah orang paling bnz kat rumah tu, aku ngan adek kan keje, so memang xboleh nak tolong sangat.

Nayli Iman Qalesya nama diberi, persis nama kakaknya Nayli Iman Qaisara..

Semoga sehat selalu, membesar dengan baik, jadi anak yang solehah penyejuk hati mama dan papa.bertambah lagi anak buah aku, xsabar pulak nk tgk baby kak long pulak ni, oh yer kak long mybe akan lahirkan baby boy! yeay... dah 4 oang anak buah perempuan, now dapat anak buah lelaki pulak.. Hero in the house.. hee

babai



1 comment:

ce citer

Nuffnang