Saturday, November 17, 2012

Kahwin, Kelahiran

Bismillah..

Alhamdulillah hari ni da keje balik lepas 4 hari bercuti. Pulang ke kampung. Attend majlis kahwin sepupu dua beradik tu hari selasa 13 november 2012

 G-Dah & Pasangan  (kakak)

G-Hah & pasangan (adik)


Selesai majlis, lepas isyak jugak lah baru balik kg semula.. pheww pernat tapi seronok sangat.. Alhamdulillah dah selesai majlis kawen. tak tahu lah lepas ni gilian siapa pula yang naik pelamin kan. heee

Malam esok tu pula,buat makan-makan sikit celeb birthday Anak sedara aku, caca (Nur Aina Batrisya) yang ke 7 tahun. Sebenarya tarikh lahir dia sama ngan majlis kawen tu, so tundalah buat esoknya. just buat simple2 jek , ajak sedara2 mara, masak macaroni goreng, koktel buah, goreng nugget,bagi goodies sikit2 untuk budak2 dan sebijik cake coklat.

happy sangat lah si caca tu kan, maklumlah first time celebrate birthday kat kg, ramai- ramai dengan pak sepupu2 dia mak sepupu2 dia..  yang kecik2 sebaya dia tu ha..siap dapat present lagi..






 
 Coklat kek

makanan yang terhidang 

 
Food

 
 Jemput makan

 Happy Girls

 Aqis pun tumpang Happy walopon bukan birthday dia.. heee


Si kakak yang sambut birthday yang ke 7 tahun, yang tu si adik Aqis dah masuk 4 tahun, tahun depan da mula sekolah. Walaupun sambut birthday kakak, si adik bukan main happy siap cop2 nak hadiah.hahha nasib lah Caca ni tak kedekut bagi jek satu dua hadiah dekat adik. so sweet.

okbye!

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang