Thursday, September 5, 2013

Raya 2013

Bismillah..

Hari ni dah 29 syawal. bermakna esok da last yer kita dalam bulan syawal untuk tahun 2013 ni. Dan batru terasa macam nak update entry pasal raya. heee pemalasnya haku ni. huu

meh layan pic sajok

 My Family. Angah & family tak ada. Beraya Di perlis 

 Bro & SIL. First Raya as husband n wife katanya

 Umi &Abah

Gamabr2 sempat diambil sebelum tetamu sampai. memang dah jadi kebiasaan, raya pertama, akan ada sedikit makan-makan dekat rumah ni. meraikan kedatangan Family terdekat, saudara mara. Rezeki kita ada, kita kongsi2kan la kan.. InsyaAllah.. Murah rezeki lagi.
tahun ni umi buat special sikit. nasi ala2 Arab,lauk dalca, ayam goreng merah, acar. Ada lagi Rendang, keruipat palas, ada nasi impit, kuah kacang lagi. Ada tapai, ada kuih muih raya, ada coktail dan sebangainyaahhhh.. makan lah sampai pengsan..

 Beratur.. makan2. ni semua my sepupu, dua pupu tiga pupu kupu kupu 

 kazen2 lelaki

 beratur lagi..

 makan minum lagi...

 time raya jek la leh kumpul borak2 cam ni

 kereta punya banyak macam org datang nak meminang. HAHAH -..- 

 minumm..ahhh sedaknye

hoh ngumpat!

Ok. lepas semua da kenyang... pergi ke riumah lain2 pulak.. kami xsempat kemana2 pon orang bertandang tak putus-putus. petang tu baru lah sempat ke rumah mak cik. naseb lah dekk jek.

tu jek la alkisah raya tahun 2013 ni.. Semoga akan berkesempatan lagi meraikan raya tahun 2014 nanti InsyaAllah..

wassalam..

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang