Wednesday, September 30, 2009

eiy-Da~ "Kenapa Perempuan Marah-Marah"


Ok...kali nak wat entry sal pompuan jugaks...
di adaptasi dari entry blog En. X-Po.hehe..
die wat entry 'PEREMPUAN SUKE MARAH-MARAH KE'?.
aku lak nk wat entry "Kenapa Perempuan Marah-Marah"

Situasi Pertama :
Time lelaki drive kete.contoh bila kaum lelaki bawak kereta tak hengat dunia..bawak laju2, masuk lubang sana, lubang sini, cilok sana sini...mmg patt kena marah pe..kalo jadik pape...bukn die sowang yg teruk silap2..dua2 masuk lobang kubur..nak ke yunk? ..so..untuk keselamatan...

Situasi Kedua:
Penat. Ala sape2 pon kalo da penat, panas mmg la cepat jek nak marah kan. Nak2 kalo der yang banyk tanyer. time tu la nk ajak g mkn la... nak jumpe la..cam xder time len kan.

Situasi Ketiga :
Period.Itu perkara biasa, tapi kan xsemua tau kaum perempuan yang mengalami period akan cepat marah, moody dan sebagainya.Sebenarnyer ni semua sebb hormon lam badan...masa ni la hormon tu nak bertukar2...time period ni kan..mood perempuan akan cepat berubah2...marah, sedih,heppy.so, pada kaum lelaki kalo da tau time cam ni pompuan cepat marah, jgn la cr pasal kan...try la faham sket keadaannyer...

* Seseorang tu kalau marah, mesti bersebabkan.hanya orang kureng waras jek yang akan marah tanpa sebab.Lelaki ke perempuan ke sama jek.mesti ade something yang boleh buat seseorang tu marah, hot. Kadang2 kaum lelaki ni, akan sedar bila kena marah, kalau cakap elok2 banyak kali wat dek aje kan *

* So, kalau nak marah tu, biarlah bersebab dan bertempat k *

p/s : selalu marah2 time nk g keje.sebb adek aku liat nak bangun.huhuhu...

9 comments:

  1. kih3.....wahh, sis dh pndai balas entry ye...trafik mst naik la pasni...

    ape yg sis hurai kan 2 ade btl nye...mana ade org yg suka nak mrh2..org kureng waras je kot suka wat mcm 2..igt marah2 ni x penat ke...hurmmmm

    ReplyDelete
  2. salam...

    hahaha! erm, mmg bagus sgt entry nie.. sy malas je nk jawab kt blog encik x-po..

    erm, orang yg marah mesti bersebab.. tahniah krn mendapatkan point yg sgt bagus sekali d sini! lalalala :P

    ReplyDelete
  3. sis!

    saya rse comment form cmni agak payah.. cbe g kat blogger.com, log in, klik settings, comment, comment form placement and choose embedded below post.. yg nie lbh memudahkan..
    (sama cm saya pye)

    chaiyok2! :P

    ReplyDelete
  4. ein : ahahha..saje2...asek kaum lelaki kn kn kiter kan...kiter xleh kalah dek..diam bukn bermakna kalah kan..heheh

    ReplyDelete
  5. fiefie :..uiks...thankx dek..sudi gak komen ehehe..sis pon mls nk komen en.xpo..tp dapat idea nk menjawab jek..ahah.
    p/s: neway sis da wat setting komen tu..tq yunk..

    ReplyDelete
  6. dkt2 period, slalu marah2 dkt ehem2..
    lepas tu x reti minta maaf balik. hahaha.
    nasib baek dpt yg penyabar..
    kalau tak, dh lama cerai berai kot. haha.

    ReplyDelete
  7. HoOo~. . HoO~. . .bEsh giLak EntrY nEh. . .pErgh. .go. . GoO siS saYam

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang