Thursday, July 28, 2011

Harimau vs Singa

Bismillah...

Mood macam OK sangat hari ni. Alhamdulillah. Tu la..macam biasa, i ni mood kalau down pon paling lama pun 2, 3 hari OK la..huuuu..nak buat macam mana weh..hati kapas giteww..auch! sakit ok...pedihhhh..perggh....ok forget it >.<'

Yeay!! malam ni ada Perlawanan Bola Sepak antara Malaysia dan Singapura, perlawanan peringkat ke dua. Harimau vs Singa gitew..hee.hope sangat lah tv2 ada buat siaran langsungnya.huhu almaklumla..saya orang susah..mana ada Astro2 ni...hek kelehh..huuu...so hope2 la sangat ek wahai tv2..tak kan arr nak suh tengok stream kot..mementang arr dh der stream tv skang..trolololo xD.

Malam ni mesti penuh la tweet pasal bola #HarimauMalaya #SafeeSali #KhairulFahmi ?? heeee...mesti akan jadi tranding topik..cayo lah.Itulah semangatnya rakyat Malaysia ni. Hope jugak la..Pasukan Harimau Malaysia tak mengecewakan penyokong2 setia ni ek..

Siaran Langsung Malaysia vs Singapura akan berlangsung pada malam ni, 28 Julai 2011 pada jam 8.45 malam di Stadium Nasional Bukit Jalil. Kesemua tiket sebanyak 85,000 telah soul out!! pergh...cayalah kan. I ni bukannya tau sangat pasal bola..tapi memang kalau bab sokong menyokong neh...semangat.heee...

OK, hope semua berjalan lancar....dan berjaya mengalahkan pasukan Singapura....chaiyyok2!!!

*nanti kalau da ada link live streaming Malaysia vs Singapura I letak la ek..InsyaAllah...*

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang