Wednesday, October 12, 2011

OctTwtFest 2011

Bismillah...


WOW!! this year pon akan ada #octtwtfest macam tahun lepas..tapi tahun lepas  #Oct23rdTwtip kalau tak silap.Tahun ni TwtUp besar besaran ini akan diakan pada 22 October 2011 di DIGI HQ Shah Alam.

Wah,...macam best jek kan.Sebagai pengguna tegar twitter memang syiokkk kalau dapat join.Tapi hampa, sebab memang da terang lagi bersuluh xdapat nak join.Sebab jauh kot.lagi pun i keje..huhu.
Tak apalah tunggu je la update event tu dekat laman twitter.macam selalu.hahahha

Sebab i mana la pernah join TwtUp2 ni lagi..teringin la jugakk...huhuhu.TwtUpRaya ke..apa ke..huhuhu..kalau i dok erea2 KL mybelah akan join..u see that? MAYBE..heee

Pada uOls yang berminat boleh baca segala tentang #octtwtfest ni dekat official websitenya.


OctTwtFest will be held at:

DiGi Telecommunications Sdn Bhd, 
Lot 10, Jalan Delima 1/1
Subang Hi-Tech Industrial Park
40000, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
GPS: 3.0689098253134692, 101.56967639923096 
22nd October 2011
3 pm to 12 am

2 comments:

  1. aku suka baca alamat atas ni sebab cam nama jalan umah aku.wahahahaah!! aku pun ada hal.same date lak tuh. ada 2 wedding members.gile xpergi.wakakaka.

    ReplyDelete
  2. hahaha nama jalan sama ek....kalao ko g aku mesti g..nk jumpa ko rakan sebaya aku.keh3..tapi tapi aku pun xleh g..huhu

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang