Monday, September 26, 2011

Radio Online

Bismillah...




Korang mesti macam boring aka bosan kan kalau hari time kerja korang asik dengar lagu yang sama jek dalam MP3 korang, tak pun mybe dalam ipod korang ke kan.
Ok, salah satu cara supaya korang tak la bosan asik-asik dengar lagu yang sama jek hari-hari, apakata kalau korang dengar radio online...haaaa.. banyak ok stesen radio yang korang leh dengar.

kalau I, radio feberet tak lain tak bukan Sinar FM pastu kalau dorang siarakan lagu2 lama sangat, i tukar la ke radio HotFM kalau bosan dorang asek pot pet, i tukar plak ke Radio Hitzfm tak pun THR ke, Flyfm ke.

tapi hari ni macam nak berubah angin ke lagu2 omputih.ada yang lama, ada yang baru.So i dengar pulak MixFM.heee Ok memnag tak bosan sangat lah time keje ni dapat dengar banyak stesen radio kan.heeee.

Pada UOls yang nk dengar jugak, boleh la klik dekat link i sertakan dekat nama stesen radio tu.tapi diingatkan, uols kn la ade flash player or ape2 player yang support untuk dengar radio tu ok...

happy working!
wassalamm

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang