Saturday, October 1, 2011

kekumpul duit bebanyak..

Bismillah...


Heyyo..Good Morning...wah..hari ni kan kan kan awal kot i bukak kedai.heeee Ni semua sebab adek i da start keje today, so macam semangat waja la kengkonon kan datang keje awal..dengan i2 sekali lah kena angkut datang awal.Hurmmmm..i ni bukannya pemalas nak bukak kedai awal2, tapi tau-tau jek laaa kasteme pepagi ni membuto lagi weh.....(ok...jelesss)..nan hado yang nak datang awal-awal ni.(eh pukul 10 awal ke nok?? )...

Tapi tak apalah..orang lain tu pukul 6.30 da gerak pergi keje ok...ni pukul 9.30 pun da bising..ecehpodah!...Orang tua-tua cakap,bangun awal pagi2...rezeki akan datang melimpah ruah..Insyaallah i hope so lah.Sebab kan kan kalau boleh laa..hope sangat dis month tak nak cuti.Cuti Jumaat yang wajib tu jek.(leh caya ke weeii)..huhuhuhu...kalau boleh bulan ni nak kumpul duit sikit.kalau boleh biarlah lebih sikit dari bulan-bulan yang lepas.Sebab sebab nanti kan,,,bulan November InsyaAllah ada Family Trip ke KK (Kota Konabalu).heeee sangat lah tak sabar nak naik kapal terbang( jakunnsss tak?) kof kof kof. 

 ehy..tetiba jek letak gambar ni.hok3 

Tiket flight umi da sponsor...penginapan pon.So soal shopping mopping umi cakap sendri mau shopping sendri kumpul duit laa... (sila baca sambil goyang kepala..br feel) xD....ok fine ummi..fine.....*kumpul seposen sehari*..

So, hari ni da pun masuk bulan Oktober..semangat pun sedikit membara giteww..dan jugak berharap rezeki akan bertambahlah bulan ni.InsyaAllah....caiyyok !!!..

*Semoga Jemaah Malaysia yang menunaikan haji tahun ni selamat pergi dan balik..InsyaAllah*

2 comments:

  1. bestnyer ke KK. tak pernah lagi aku sampai sana. hehehehe. aku nak kumpul duit. nak bawak mum pergi mekah lagi.doakan plz -..-

    ReplyDelete
  2. wah.sangt mulia niat ko lizz..semoga tertunai.amin...

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang