Monday, January 9, 2012

Tukar

Bismillahirrahmanirrahimm..

Hai.. hari ni cuaca sejukkk.. mendung dan hujannn.. grrrr menggigil neh huhuhu...
Sebenarnya, nak bagitau yang mulai hari ni akan menggunakan ' aku' as a panggilan diri. eh betul ke tu? kata nama diri la senang. 0_- ..serius weh tak tahu nak guna ayat apa. hohohoo.. tu la SPM dulu BM dapat berapa ek? 4 kot teehee..

Guna 'AKU' la macam senang n sempoi sikit kan... lepas tu url blog pon da ditukar seperti sediakala dulu. Tak guna co.cc dah.. macam tak mesra rakyat je kan. So tukar kepada www.stoberycoklat.blogspot.com balik macam 2 tahun lepas.huuuuu.. dan telah menukar template blog jugak. Dalam perancangan nak suruh someone buatkan temple sdn. bhd punya berbayar la tapinya kan. Dia cakap kena tunggu after 20hb ni sebab banyak kot tempahan yang masih menunggu giliran. Ok. am waiting...

Lepastu jugak ingat nak beli domain la, tak kisah la com ke, com.my ke apa ke janji berbaloi la.. dan dalam angan2 jugak ni nak jadi blogger berjaya macam Kak Yan ni.. hebat tau akak ni.. saya sangat jeles.. heeee

Ok la itu sahaja buat masa ini. Dan jugak akan sedaya upaya tidak typo lagi masa menaip.huhuhu (ini memang susah nak elakkan) dasar jari kontot macam ni lah kan. kah3...

babai.... wassalamm

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang