Monday, December 17, 2012

Testing

Bismillah..

Actually aku baru jek update ios 6.0 untuk my ipad ni. Almaklumlah sebelum ni just guna yang ios 4.3 jek kot huuu ok sangat tak reti bab2 ni semua. Tahu guna saje. Heee.
Lepas gugel dan gugel last2 jumpa cara nak update sendri guna itune..so dengan nekadnya aku pon try lah, dua hari gak la download pastu br berjaya....risau gak kang separuh jalan dia crack ke hape kan. But Alhamdulillah berjaya!! Yeay!!!! I love a new look of my ipad heeee dah macam guna new ipad.. Pastu hr ni mula menseduttt semua application, game sosial network termasuk lah application blogger ni hah.. Ni mentry lah update entry gn ipad...


Ini new ipad kawan punya kawan punya. Dia mintak register kan. So aku pon gugel2 pastu leh buat Alhamdulillah.. Kcauuu


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang