Sunday, February 24, 2013

Karnival Kerjaya BN Youth Job fair 2013

Bismillah..

Hari jumaat hari tu,kami balik ke kampung sekejap. temankan ecah adik aku tu pergi ke Karnival Kerjaya BN Youth Job Fair 2013 di Dataran Shah Bandar Kuala Terengganu. Acara bermula pada 22 & 23  Feb 2013 dan telah di rasmikan sendiri Oleh Perdana Menteri kita Dato' Seri Najib Tun Razak semalam.


Kitorang pergi dalam pukul 11.00 pagi cam tu. Malas nak pergi awal sebab da gerenti sesak la kan, sebab time tu perasmian baru nak mula. Tapi tetap gak sesak, so kami jalan-jalan dulu.Pusing2 pastu stop jap dekat Pulau Duyung, belakang tu tempat kapal-kapal berlabuh. Bukan main teruja lagi anak aku, Sara tu. 

Heli sedang berkegar-legar 

Kemain kau berposing


seronok dapat tengok ship depan mata

Langit da gelap, jom kita pulangggg -Sara 2013


Dia memang suka laut, ship, ikan jaws. hahhaha.. banyak la soalan cepu cemas yang kami kena jawab. sabar jek la. Rehat-rehat kejap sambil posing-posing bergambar, kami ke Daratan Shah bandar balik. Park kereta agak jauh sebab banyak sangat kereta. kebetulan pulak, Karnival Kerjaya ni sama pula dengan Program Janji Ditepati ngan Jom Heboh kot kalau tak silap. So memang ramai la manusianya. Siap terserempak dengan artis lagi. HAHAHAH. 

agak-agak kenal tak sapa dorang ni. huuu

Lepas dekat 3 jam kat sana, selepasai ecah hantar segala resume dekat company-company yang berkenana yang buka booth kat sana.kami singgah pasar payang minum cendol ngan kereopok lekor goreng panas2 perghh lapar kan so memang bestlah.

Lepas makan-makan dekat ayammas Giant, kami gerak balik ke Kemaman.

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang