Thursday, February 28, 2013

Nuffnang

Bismillah

Oh Nuffnang! heee
sebenarnya dah agak lama menyepi dari berblog.Tahun lepas rasanya tahun paling la malas nak berblog.Kenapa pun tak tahu. Padahalnya kerja 8 jam seharai mengadap komputer dan internet je.Memang dasar pemalas aku ni.malas nak menaip dan berfikir. haish.



Walau apa pun TQ Nuffnang sebab still kekalkan aku di status Glitterati walaupun jarang berupdate. Now memang rajin sangat nak update blog, setiap hari. kadang dalam sehari boleh terupdate sampai 2,3 entry sehari. heeee terlebih rajin la pula.

Tengok earning still sama xberganjak lagi. huu hope lepas ni dapat la naik la sikit jumlah tu. heee *ayat bodek*. Teringin juga nak jadi Blogger berjaya macam RedMummy , Denaihati
Tapi masih lagi mencari dan membaca dan berusaha how to be a berjaya blogger katanya heeee.

InsyaAllah.

ok babai.



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang