Sunday, February 24, 2013

Ikea Leirvik Bed Frame

Bismillah

Dua  minggu lepas masa pergi Puchong sempat la singgah ke Ikea Damansara sekejap. Just for makan dan shopping sesikit, entry hari tu  Ikea.

Finally dapat juga aku beli katil idaman di Ikea. HAHAHA walaupun harga dia murah jeww. tapi aku memang da lama berkenan weh. Hampir setiap hari aku akan masuk website Ikea dan usha2 Bed Frame tersebut. Sampai termimpi-mimpi -..-.

Leirvik nama katil tersebut. Very the gojes ok, sangat girlsih dan sweet gitu. Lantak la walaupun umur da lebih dari gegel bagai, ada aku kisah ke? hik. Masa pergi tu memang da berniat nak usha katil tersebut. tanpa bercadang nak beli lagi, sebab duit cash xder pon dalam purse. Tapi bila tengok depan mata terus cakap nak beli. terus pergi ATM cucuk suit dan beli. TQ pada angah dan BIL sebab sabar melayan pembelian katil ni yang agak cerewet -..- naik turn tangga kami nk settle beli katil ni jek. banyak pulak procedurenya.

Katil idaman hiks ;p

Harga dia kalau tengok dekat website dia RM 429.00 tapi masa pergi beli tu da naik RM100 dah xder sale.So harga dia tu RM 529. Untuk korang yang tak tahu, Ikea ni perabut dia dijual berasingan tau. Harga kepala katil tu lain, dasar katil harga lain, pelapik kayu harga lain. haaaa..walaupun agak kecewa, tapi tak apalah kan. RM100 je kot. beli jugak hiks. Leirvik  Bed Frame

Almari baju ni pak cik yang buatkan  bukan ikea ok ;p 

kerawang2 nampak vantage kan  ;p

Kalau korang ada instagram, try search dekat hashtag #bedframe atau pun #leirvik. Haaa memang banyak gambar2 katil ini. semua luar negara. Katil ni aku letak dekat rumah kampung, rumah sini dah ada katil.Memang nak semua perabut dalam bilik tu bertemakan PUTIH. Alhamduliilah.hajat tercapai. heeee


*gambar ipad kualiti jek 

babai...

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang