Tuesday, February 12, 2013

Ikea punya pasal

Bismillah..

Alhamdulillah, oleh sebab terlalu mengidam nak makan meatball di Ikea, finally impian tercapai jua. kah3. poyooo semua ni.. *gaya johan* 
Sebenarnya dah lama giler tak merasa kelazatan dan kesedapan kelamakkan meatball di ikea. dan kelemakkan dan kemanisan kek almond di ikea. dan juga.. dan dan... bla bla lalala....

Pergi KL pun sebab dan tolong kak ngah pack barang, angkut barang dia naik lori. Dia dah nak pindah balik kemaman. Aku gerak hari khamis malam, dalam pukul 2 pagi sampai  di apartment di puchong. pagi esoknya, gerak ke KL, tapi oleh sebab jalan punya lah jem, dah nak cuti CNY kan. ingat nak naik train jek, lepas tu tak jadi sebab giler ramai orang huuu.. kalau cam gini lah suruh dok KL free pon gwe enggak mahu lah lemas dengan lautan manusia fuhhh serabut kot. last2 tukar plan, tak jadi jalan2 naik train, naik je kereta dengan BIL ngan kak ngah. Pergi Ikea terus. yes!! aku memang seronok dua ronok beronok lah hiks..sampai Ikea dalam pukul 2 lebih kot. masa tu pulak memang lapar tahap gangbang dah. Ape lagi terus meluru ke food corner.. terus capai capai dan capai .. terhasil lah sepinggan meatball 10 biji, salmon sepinggan,kek almond sekeping dan juga sekotak air. oh yer masa nak balik sempat beli aiskrim dan sebungkus curry puff yer dapnyaaa


Pergh.. sedapnyaa puas hati dapat makan banyakkkkk.. yerlah lepas ni xtau bila lagi boleh pergi  *poyonya* ;p.
Adek ngan adek ipar xpernah datang Ikea ni. Dorang masih blur2 .dorang suka makanan kat sini dan paling best harga dia tak mahal, berbaloi2.. sampai SIL cakap xpuaslah makan, menyesal tak ambil yang 15 ketol meatball tadik. kah3 overnya kau makan dek!

 amboi tengok muka kemewek dapat makan salmon ahaha

 SIL ngan my Bro

 sedap hingga menjilat kaki hiks 


pipi tu kembong sebab meatball besar sumbat sebijik dlm mulut -..- 

Lepas kenyang gegiler, kitorang jalan2 cuci mata pulak dalam ikea.. usha2 barang dalam tu. semua berkenan dimata. tapi tak di poket. duit kureng... tapi dalam kureng2 pon, aku sempat jugak sambar sebijik katil ikea! hahah sebenarnya dah la aim nak katil ike tersebut, alhamdulillah hajat tercapai jua giteww. sambar jugak satu karpet  bulu2 putih ngan kotak storage. Puas hati sangat pergi Ikea kali ni sebab dr pukul 2 petang sampai da magrib baru balik rumah.  heeeeee.. xsabar nak pasang katil tu kat rumah kampung. 

LEIRVIK Bed frame - Queen - IKEA

cantik tak? heeee 

Sheepskins & Cowhide Rugs - IKEA
amboi lembut tu.. macam bulu kambeng bekk bekk ;p 
next time kalau ada rezeki nak ke ikea lagi, banyak lagi perabot2 barang2 yang aku aim.. aim jek laa duit kendian kumpul yer. hehehehe..
Ok wassalam

6 comments:

  1. hello!,I really like your writing so a lot! propοrtion
    we keeρ up a corгespοndеnce eхtra
    abοut уour article on AOL? I requігe an ехpеrt οn this
    house to solve my problem. Maybe that's you! Taking a look forward to peer you.

    Here is my web site; chat rooms available

    ReplyDelete
  2. Hello just wanted tο give you a quicκ heaԁѕ up.

    The tеxt in yοuг article seem to bе
    runnіng off the sсreen in Fіrefox.
    I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I'd ρost tο let you know.
    The design lоoκ gгeat though! Hope you get the
    issue гesolvеd soon. Many thanks

    my webpage http://myspedition.com/node/6403/

    ReplyDelete
  3. Thanks a lot for ѕharing this ωith all people уou
    really unԁerѕtand ωhat you're speaking about! Bookmarked. Kindly also consult with my website =). We could have a link exchange agreement between us

    Also visit my web blog: HäMorrhoiden

    ReplyDelete
  4. This site wаs... how do you say it? Rеlevаnt!

    ! Finally I have fοunԁ ѕomething that hеlpeԁ mе.

    Cheeгѕ!

    Stοp by my web page ... hemoroide

    ReplyDelete
  5. What's up, just wanted to mention, I liked this blog post. It was practical. Keep on posting!

    My web page: http://woodhull.tv/

    ReplyDelete
  6. Please let me know if уou're looking for a author for your site. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd reallу
    lіke to write sοme material fοr уour blοg in exchange for a link back
    to mine. Plеase send me an еmail if interesteԁ.
    Cheers!

    My ѕіte Premature ejaculation treatment

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang