Saturday, September 21, 2013

Ios7

Bismillah...

Hari khamis lepas keychoohh pasal ios7 khas buat pengguna apple, xkisahlah iphone ke, ipad ke kan...boleh download. 

Aku pun turut terjebak sama. Walopon guna ipad2 sajok.. Hee 
Ambil masa lama gak la nk download tu sampai 4 hours you know!

Bila baca ayat kat atas tu kan.perghh memang banyak benda yang nk di upgrade kan.
Tawakkal jek laaa download..lama pulakk tuu....

Lepas dah download n install pulak.. Lamaa jugakkkk dari pagi membawak kepetang.. Tapi...
Hasilnyaaaa iosl sangat puas hati... Bagi aku lah kan.... Warna dia cantik, gambar lebih clear, tulisan pon cantik.. Da macam pakai iphone 5 s dah rasa.keh2 


Haaa ni dia hasilnyaaa bila da selesai... Cantik kan kannn... Boleh ejas dia punya contras colour tu.. Kalau nak gelakan pon boleh. Funtion pon banyak yang berubah.icon pon da lain.. Lebih cantik.. Saya suka saya suka...

Pada korang yang guna apple tu cecepat arr update ok.. Komfem tak menyesal.. 

Ok babai...







Ok

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang