Sunday, December 6, 2009

~eiyda :: am s0 heppy..::


Semalam 5.12.2009 merupakan hari pernikahan kawan aku Osman dan my sweety sista Leenda.Dalam pukul 12.00 tgh aku n adek serta umi n abah bersiap2 ke majlis perkahwinan dorank dekat Resort Anexxe di Teluk Sisik Kuantan.Aku memakai baju kurung pepel nampak so sopan jek..wahha perasan ok.Kitorank sampai lam pukul 1 lebih sebb dalam perjalanan hujan tersangatlah lebat,jalan jem dan berlobang2..uish tersangat bahaya.
Sampai kt sana, dorang ngah bersanding....so sachok la dorang..dengan tema coklat..nyum2..rase nak makan..hahaha sama cantik, sama padan.pas makan...aku dapat lah jumpa ngan dorang sekejap..sebb tyme tu dorang baru nk makan...so, aku wat muka slamber..pegi snap pic n borak2 ngan penmgantin..haha dorang ni mmg rock n slamber ok....so..selamat pengantin baru buat dorang, semoga berbahagia hingga ke Syurga..Insyaallah..Amin..

lepas tu, kitorang singgha solat zohor kat masjid n aku n adek2 bertukar wajah..kekeke..umi ajak bershopping plak kat Ec Mall..xkan aku nak pakai baju kurung kot...bak kata adek @mintang_telip2..cam owang hulu..ayak..hehe..

aku jux pakai t-shirt & jeans..sempoi gitu...kat ec mall..kitorang bershopping sakan..sampai abah da pening melayan umi aku..tu nak ini nak..hahha..penat sangat tapi aku tersangat heppy...2 hal terjadi lam satu masa make me so heppy da lame ekcely aku xberhoyeh2 ngan family cam ni..almaklumlah sume bz..huhu
hilang la stress skit kan..hah..nak2 aku cuti semlam..ponteng keje la. kan..thanks abah..hehe:
am sooooooooooooo heppy yesterday... :=))

9 comments:

  1. Salam sis syg~~ Enjoy aBeh ek~~~ Eeee best nyerr~~~

    ReplyDelete
  2. neyra : kah3..bukan lah..hakhak.. ;P

    ReplyDelete
  3. Celamat Pengantin bAru...lalalalala

    ReplyDelete
  4. apiih :: citt nyampah jek..hahah

    ReplyDelete
  5. Uiks? Kuantan dah berkembang erk? Dulu time arwah mak I ada selalu gak balik sana. Time tu cuma ada Kompleks Teruntum jewr.

    ReplyDelete
  6. anna dah lama tak pergi majlis kahwin.yg latest ni cousin anna kahwin.tu lah 1st weds yg anna pergi for this year n last year =.=' teruk betul.

    btw, haritu time hangout ngn bf anna kt kuantan for 3days.sket2 pegi ecm n tc.dah xde tmpt lain smpai muak rse.ngeheheh :D tp skali skale lepas rndu kt kuantan kn :)

    ReplyDelete
  7. :: anna:: haah..kuantan xder tempt yg sonok sgt..tp kalo ngan boyfie..mn2 pon rase sonok kan..hehhe

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang