Monday, May 10, 2010

eiyDa:: Action eyh..mentang2 dah bela babun hohoh ::

Bismillah
1st nak bagitau kt uols yang i dah ader Tumblr.. KAH KAH KAH MyEm0.Com poyo kan i.
Best jugak lah tumblr ni walopon mula2 tu i cam agak blurr nak setting2 theme, pe semua.Lepas godek2 baru la boleh tapi siyesly cakap, i masih blurr HAHAHA . Da lama ekceli tau pasal benda ni, xder mood dan maas nak amek tau sangat.kalo uols nak try pon boleh, pastu jangan lupa follow i eyh..hohoo.

Ok..bukak cerita baru pulak.

Sejak i da gune berukband..... ..... (broadband) ni kan, balik jek keje.. mandi, solat, makan,lipat kain (ni WAJIB) atc2 i terus online,dah tak amek tau pasal cerita2 kat tv.Tapi time pukul 8.00 malam i memang akan tgk berita..tu penting.tapi sampai berita luar negara, i pon masuk bilik online.HAHAHA.. nak2 berita sukan, lagi lah i xminat.

Oh..Piala Thomas da start ke lom ek..huhuhu..kalo badminton i layan lah.Bola?yang i tau semalam Chelsea menang..M.U? ok keciwa. MyEm0.Com

Ala, sebab da xbanyak program2 tv yang best.Lagipun umah i xder Astro macam kat umah uols sebab family i sume bz2..huhu..siang kosong lah umh ade yang keje/sekolah malam pon kol 10 da sunyi.Sape nak tgk astro2 ni..membazir jek kan.So, bek i layan tenet jek.Sampai adek i cakap..i ni xbosan ke asek online jek..siang da online berjam2.Malam pun nak online lg?hohoho..bebel cam mak nenek lak die kan. MyEm0.Com Sebab i nak online malam la i beli beruk ni dek!

Yang selalu i buat bila online:

1) Berblogging/update/blogwalking

2) Bukak utube cari lagu2 baru/lama

3) Sembang2 kat Twitter / YM /Facebook

4) Cari info2 /tips /software/game online

Kalau da bosan sangat, i stop kejap.Wat keje len..pastu i sambung balik onLine..HAHAHA MyEm0.Com


Nota comel: i da mula suke gune

Emotion tomey kan..=p



Nuffnang