Thursday, April 29, 2010

eiyDa:: Jom tengok PR blog uols::


Bismillah..

Today, i jux nak share sikit jek..tadik baca belog Mohd Isa sal Google Pagerank ni. Selama ni, ixpernah pon amek tau hal2 ni.Yang i tau taip entry baru, ping kat GB pastu pomot2 skit2 lam twitter dan jugak facebook.Orang komen ke tak,. i tak pentingkan sangat asalkan ader yang sudi masuk, tinggalkan jejak kasih...eh jejak kaki dan baca tu dah memadai.hehehhe

Kalo korang nak tau lg sal Google Pagerank ni, korang leh usha2 blog en.Moh Isa yer, i xreti nak ulas2 banyak sal hal ni..n than tadik i dah pon check pagerank blog i http://www.eiyda.co.cc dan resultnye

jeng.




jeng





jennggggggg




tada....


Blog i dapat PR2 heheh...cam tak caye jek kan.Ke i salah tekan, ke i salah buat ke..ke...ahhhh kalo salah padan muke i..hahah.Ciss..br dapat PR2 da heppy xleh blah... Apekeder!! hohoh =p

Blog cap ayam ni dapat PR2?.ahahha.Pe2 pon Alhamdulillah kalo menurut belog en.Mohd Isa PR2 bermaksud:

PR2Poor. Khabar baik buat anda, anda boleh meningkatkan lagi kedudukan anda.

Tuh dia....miskin i ni.hahah dah Poor kan...KAHKAHKAH hope pas ni i dapat la tingkatkan jd PR3 ke,4 ke, 10 ke..hahaha..berangan lak yer..

Ok lah jux nk share bende ni jek.ahahha..pada uols yg nak check PR blog uols, leh la usha sini ---->> PageRank

Nota Comel: masih banyak lg

sal blogging ni yg i xtau

hurmmm




No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang