Friday, April 30, 2010

eiyDa :: Heppynyer daku dapat bersosial dimalam hari hohoh ::

Bismillah

Sekarang leh dikatakan ramai antara kowang yang gune broadband kan.Tak kisahlah Celcom ke,Maxis ke,P1Wimax ke ataupon DIGI (ade ke eyh).Korang berpuas hati tak ngan line tenet yang korang dapat dan setimpal tak dengan pakej + bayaran yang korang buat?.

Ok, i br jek amek pakej Celcom broadband RM 68 sebulan dengan kelajuan 384 kbps sahaja..yang best 7 day money back guarentee dan None Contrack Period.So, kalo da maleh nk gn or line xpuas hati leh di terminate anytime n anyware..huhuhu.

Memang la slow tu kan.kalo nak bukak YM, Twitter,fb ngan blog leh la.nk download bagai rasenyer boleh gak tapi kn la sabar ngan keselowan siputnyer.huhuhu..Nak2 line kat umh i ni kekadang laju.berdesupp..kekadang cam siput slow..tet..tet..tet... nak kate line 3G xder...penuh jek ha..erm..

Memang la heppy n xcited sebb dah leh bersosial dilaman sosial diwaktu malam..HAHAHA...cam bestkan.mud online siang di tempat kerja ngan mud online malam dirumah,mmg banyak bezanya.Kalau kat tempat keje, xleh nk konsentret sangat sebb akan ada gangguan dr kasteme2 yang datang, tapi lebih puas hati sebb lcd screennyer yg besar lagi lebar, so lg luas pemandangan.

Kalo kat umh, jux guna lappy pink yang 10' ni hah..mmg xpuas nak pandang..tapi best sebb leh online sambil guling2..HAHHAHA...xder sape nak larang.Tapi satu jek lah line kekadang slow dan i kena bergilir2 guna ngan adek i.Dia pon nk bersosial gak, bukan i sorang jek.lalallaa.pastu dorang bukn gune lama pon..haha i yg guna lebih lebih lame dr dorang..kahkahkahkah

Lebih suke online dr jam 11mlm -1 pg sebb time ni semua da tido kruuoohh...kruoohhh..i jek dok berjaga lagi, jadi burung tweet..eh burung hantu..aka kelawar,keluang man,batman dan adward coolin..haha apekah i mengarut ini??,hohoh~anoying?abaikan..hohho =p

Walo pe pon, i mmg suke guna Streamix lagi, walopon lately banyak wat hal kan..wat hal pon bersebab.Mybe sebb stimik jek yang paling ok dalam banyak2 network yang ade skang.Tapi stimik xder bodband la plak kan.kalo der bodband sah2 i amek ...xder kan kan...Pendek kata dengan adanya berukban ni senang la skit nk bawak kemana2..xarr bosan n leh la salu i update blog walopon ngah cuti..yaaahooooo!!!!!!!!.... sah i ni geek..eh gewdikss..lalalalal.. T__T..

Nota comel: online jek la

keje org bujang cam i.hohoho =p


Nuffnang