Saturday, May 1, 2010

eiyDa:: Selamat hari Pekerja pada Yang Tak keje::

cilok Logo Google Labour Day..hehe =p

Bismillah..

1st nak wish Selamat Hari Pekerja pada yang bekerja yer..dan pada yang still belajar..uols tunggu lah bila uols da bekerja nnti...leh la i wish gak untuk uols eyh..hehe..

I la walopon hari Pekerja, i tetap bekerja cam bese.Al-maklumlah kerja sendri kan..xder boss nk bayar i tripel..hahha..i akan bayr pada diri sendri..watatatat....

Ok pe kan..kerja pada hari cuti ni..masyuukkkk..tau...ramai kasteme yang datang dan siap ader yang menunggu giliran nak guna pc..rezeki2..syukran2...

Mud heppy..cam ni lah org kerja cam i..kerja sendri...cr duit hari2..bukan keje yg dapat gaji bulan2 cam uols..bagi i tyang berniaga ni..setiap hari adalah hari untu kerja.tapi i akan cuti pada setiap hr Jumaat, tu WAJIB k...

** baru balik dari 2 kenduri kawen**

satu di kuantan..(tema biru+putih) jauh gak lah nak sampai..mkn+jumpe ngan pengantin, siap berposing, bergelak ketawa...tapi Fuuhh..panas yg amat....berpeluh2.seb bek i pakai baju kurung warma putih..xlah panas sangt..huhuhu..

Pastu ke kenduri kawen kedua..kat kemaman ni jek (tema hijau muda+putih) Kawan kepada kwn i..kire opismate die lah..i kenal2 gitu2 jek la..tp owang da ajak i pegi la kan...xmkn pon..sebb da kenyang..minum jek.....o...panas sangat..huhu...

Ramai lak ek...yang kawen time2 cuti2 cam ni...ok gak sebb time2 cam ni senang tetamu nak datang...kan..

Occay!! i masuk keje balik ni tau..ramai kasteme.. Alhamdulillah..sambung keje la plak...

Waalahualam...

Nota Comel: semoga pengantin2 tersebut

akan kekal hingga

ke akhir hayat..

amin.. =)



Nuffnang