Thursday, May 13, 2010

eiyDa:: Adamaya episode akhir: Andaian mu dusta belaka hahha ::

Bismillah
~AdaMaya~

Sebelum ni i ada wat sikit entry tentang Drama Adamaya ni macam2 andain yang dorang dan uols buat kan.Tadik lam pukul 3 cam tu i godek2 jumpe satu link ni..da der la episode akhir Adamaya..hohho mula2 cam terkejut.

Tapi i wat slamber i laayan..sampai habias..huhu mang touching ok..tapi yang best HAPPY ENDING!! hoyyeh2..ngaaaaaaaaaaaa....

Adam tak mati ok! sape cakap die mati? pandai2 tai uols ni HAHAHA..Adam da berbaik ngan Maya..Maya da sedar, Dani lak dah mereng dan kesian lak kat Lisa.HUHUHU...uols nk tgk?.meh2 layan kt blogKak Yan ni..i mls arr nk upload..hohoh =p

Berakhir sudah demam ADAMAYA..~ngaaaaaaa

alololo so touching!
"ampunkan saya adam"
happy family..hoyyehh2!!
together forever..!~ngaaaaaaaaa
Ok lah..uols tengok lah nnti yer....Pukul 6.30 petang kang di TV 3 ..kalu tak sabar macam i, uols leh layan kat link belog yang i bagi tu. Pada uols jgn marah arr...mybe dah spoil mud uols nak tgk endingnyer..huhu..i tgk pon sebab terjumpa lg pon i xleh nk layan gak...keje kan..so..Enjoi!!

Wassalam
Nota Comel: cerita melayu
mesti heppy ending punyer lah.heheh


Nuffnang