Tuesday, May 11, 2010

Slot Akasia ~ Adamaya: endingnya dalam teka teki hohoh ::

Bismillah..

Seperti yang uols maklumkan kan...drama siri Adamaya dah sampai ke penghujng.Minggu ni da minggu akhir, so semakin hangat lah situasinyer kan.Da macam2 teka teki yang bermain di fikiran uols kan kan.Walaupun i tak la layan sangat, sebab kerja tapi i ada gak tengok.I ada d.load kalo i rajin, tak pon i layan kat sini, tapi kalau line sengal huh memang geram arr kan.Dalm belog hafiz ngan lizarazak pon der wat riview sal cerita ni.

Ada yang cakap Adam sakit da nak mati huhuhu.T_T xbest arr kalo endingnya cam tu kan.X syiOkk..kan kalau citer melayu salu endingnyer mesti hepy.hohoo..tapi mang best la tgk Adam tu..penyayang, encem lak tu..perghh...cair i..HAHAHAHA....Dani tu lak..adoyai, kasar,jahat pastu cam muah2..ngan bini orang, geli kowt..(emo lak i ) KAHKAH..Si Maya lak...cun giler...die sayang Adam tu tapi kompius kot ngan pasaan sendri..cehwah..katepon 1st love kowt kan.

Anak dorang Amani yag sangt cute, pastu pandai cakapkan.. .... dengan suara die yang serak2..sape tak geram oit.rase nak cubit2 jek pipi die.I caye lepas ni mesti ramai bakal2 ibu yag akan namekan anak2 dorang as a Mia Sara tak pun Amani.HOHOHO..

Watak lain cam Mika kwn si Dani tu, Sara kawan si Maya dan ramai lgi lah.Ok lah tamau celoteh banyak2..cuci mate meh tgk pic dorang yang i curik HAHHA..

Adam hensem =p
Maya cun =)
Amani cute (**)
Mika & Sara
Kita tunggu jek la ape endingnya cerita Adamaya ni yer, adekah ramalan uols tepat atau tak?.Adam mati,Maya kawen ngan Dani? (cam xlogik) atau Adam tak mati, tapi pergi Indon sebab berubat??Maya insaf, family bahagia (yang ni br best) KAH KAH KAH.

Ok lah..tepuk dahi, uols jawab lah yer,,heheh..

waallahualam..

Nota comel: pandai jek pengarah

cr pelakon..kombinasi lisasurihani,

syed ngan mia sara

sangt sesuai.=)


Nuffnang