Thursday, October 13, 2011

Dapatkan T-shirt OctTwtFest di Zicco Tees Custom

Bismillah

Sambungan dari entry semalam pasal event #octtwtfest tu kan.Pada uOls yang join ke tak ke kan...dan berminatla an an an nak beli t-shirt #octtwtfest tu boleh la order di  Zicco Tees Custom ...Pilih Latest, ok lepastu akan keluar la 3 design t-shirt untuk #octtwtfest tu..ada colour hitam dan putih.Ada yang custom dan jugak generic..nak letak nickname korang atau pun tak (kalau tak silap la)...

Lepas da buat pilihan mana yang berkenan, klik pada pic baju tu and than pilih saiz.Ukur bahu korang yer..paling kecik saiz XS ukuran bahu dia 18..macam tu la jugak dengan saiz2 yang lain S,M,XL,XXL.lepas tu ikut je la arahan seterusnya...


contoh t-shirt #octtwtfest layari Zicco Tees Custom sekarang

Lepastu boleh la korang bergaya ngan tshir #octtwtfest tu.heeee i dah pon beli..waluapun saiz tu agak besar..kalau ikut saiz bahu i ni just dalam 14 kot...keh3,,beli yang saiz XS pon bahu da 18 mahu menggelabah..eh menggelebehhh lebeyyyhh..heeee ;p..

Kalau besaq gedabaq..xpe...i simpan jek la buat kenangan..kof2..tak pun nanti i suruih adek oter kan kecik..hahahha xD..sanggup tu.

Oklah...babai...

3 comments:

  1. esok bezday aku, adalah sangat ohsem kalau ada orang yang hadiahkan aku baju ni.wahahahahaha *hint hint* -..-

    ReplyDelete
  2. alaaaaaaa....nak order...tp duit dlm akaun x cukup...minggu depan baru gaji....

    ReplyDelete
  3. Lizz: besday ko ek? heee aku tak tau saiz ko bape nk bg ni..keh3

    Ein : xcykyup duit cash diposit jek laaa heee

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang